Emil Rengle a debutat în actorie! Cu ce mare actriță a jucat într-un lungmetraj

#Exclusiv Click!

Cunoscutul coregraf care a câștigat „Românii au talent” 2018, Emil Rengle (33 de ani), și-a descoperit o nouă pasiune pe lângă dans și muzică: cinematografia. Emil Rengle se bucură de faptul că a debutat într-un film de lungmetraj și a avut astfel ocazia să joace și să experimenteze actoria alături de celebra Maia Morgenstern.

Mi-am descoperit o nouă pasiune pe lângă dans și muzică. Îmi place să mă joc, să învăț, să mă descopăr, am mai învățat niște lucruri despre mine cu această ocazie.

Am terminat filmările primului proiect care va apărea în cinema anul viitor, un film în care am avut onoarea să joc alături de Maia Morgenstern. Încă mă obișnuiesc să ies din personaj și din rol. Nu pot dezvălui prea multe tocmai pentru că este un rol atât de spectaculos și atât de diferit încât aș divulga prea mult, doar spunându-vă despre asta”, ne-a povestit Emil Rengle.

A fost greu, m-am pregătit mult împreună cu regizoarea Camelia Popa și acum încă simt că sunt în procesul acela de a ieși din personaj și a reveni în Emil. A fost prima mea experiență în actorie, mai ales pentru un lungmetraj. Am mai avut diferite invitații însă de data această motivul pentru care am rezonat a fost pentru că am fost înconjurat de actori foarte mari, de artiști și am simțit că pot să învăț, să evoluez, că e încă un pas important în cariera mea”, a mai mărturisit artistul.

Adoră să petreacă timp în natură

Atunci când are mai mult timp, Emil Rengle preferă să îl petreacă în natură pentru a se încărca și a medita.

„De ceva timp sunt fan al călătoriilor mai exotice, jungle, îmi place să îmi dau mie timp și să mă descopăr. În ultima vreme timpul și statul cu tine însuți au devenit un lux. Natura e foarte importantă pentru mine, asta e meditația mea, să stau cu mine, în natură”, este concluzia la care a ajuns Emil Rengle.

Artistul și coregraful se regăsește în lumea festivalurilor de muzică și își dorește ca pe viitor să poată investi mai mult în această zonă.

Simt că în ultimii doi ani m-am focusat tocmai pe a mă descoperi dintr-un punct de vedere mai diferit față de cum am făcut-o până acum și am lăsat arta la o parte însă planul pe care l-am și început este să pun în scenă cel mai mare spectacol performativ din România sau făcut vreodată la noi. Am început să lucrez la asta, prin și cu ajutorul filmului pe care l-am filmat m-am reconectat din nou cu această parte  creativă a mea și simt că sunt în acel punct al vieții mele în care am toate contactele, toate resursele să îi îndeplinesc visele lui Emil mic care la un moment dat și-a dorit să facă acest lucru, să danseze și să performeze”, a mai adăugat coregraful.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
image
actualitate.net
image
actualitate.net