EXCLUSIV! Andreea Bălan îşi botează prinţesa după Paşte, la Palat

Ultima actualizare:

  Solista pregăteşte o mare petrecere, pe 22 aprilie, după creştinarea fetiţei sale, Ella
Solista pregăteşte o mare petrecere, pe 22 aprilie, după creştinarea fetiţei sale, Ella

Solista Andreea Bălan şi soţul ei, actorul George Burcea, se află în focul pregătirilor pentru botezul fetiţei lor, Ella, programat în prima sâmbătă de după Paşte. Se anunţă a fi evenimentul anului, căci Andreea a pregătit o petrecere de pomină, într-un decor de poveste.

Andreea Bălan (32 de ani) şi George Burcea (29 de ani) au toate motivele să fie fericiţi. Se iubesc ca doi porumbei şi s-au cununat religios în luna martie, pe o plajă exotică din California, reeditând cu acest prilej o scenă romantică din celebrul serial “Sunset Beach”. Acum, ei se află pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru creştinarea fetiţei lor, Ella, în vârstă de şase luni, pe care încă nu le-au arătat-o fanilor, ţinând fotografiile la secret, aşa că întreaga ţară va fi curioasă să o vadă pe micuţa prinţesă. Cu toate acestea, Andreea şi George îşi doresc maximă discreţie, evitând să ofere detalii legate de marele eveniment.

Reporterii Click! au aflat însă, în exclusivitate, când va avea loc petrecerea,  dar şi unde vor dănţui şi se vor răsfăţa cu bunătăţi invitaţii. Pentru ca totul să iasă ca la carte, fără cusur, cântăreaţa a angajat o firmă de profil care va fi coordonată de iubitul ei, dar şi de mama Andreei. În plus, cântăreaţa a dorit o locaţie încărcată de istorie, în care au păşit, de-a lungul vremii, prinţi şi prinţese. Aşa că a decis ca petrecerea pentru micuţa Ella să aibă loc pe 22 aprilie, la Palatul Bragadiru din Bucureşti, o locaţie de lux, unde au loc numeroase evenimente mondene, dar şi evenimente private.


  La Palatul Bragadiru se ţin şi prezentări de modă
La Palatul Bragadiru se ţin şi prezentări de modă

La botez vor lua parte circa 70 de persoane, printre acestea aflându-se şi Săndel Bălan, tatăl artistei, cu care a fost, în ultimii ani, în mari războaie: ”Andreea m-a invitat la botezul nepoatei mele şi sunt tare fericit”, ne-a declarat acesta, în urmă cu două săptămâni, semn că ei au îngropat securea războiului, de dragul primei nepoate a impresarului. “De toate detaliile se ocupă cineva care ştie ce face. Am preferat ca o persoană specializată să pună totul la punct. Mi s-au oferit mai multe variante pentru botez. Mie îmi plac animalele de pluş şi probabil că mă voi gândi serios să fac cu tematica asta”, spunea Andreea Bălan în cadrul unei emisiuni tv. Ea şi George şi-au propus ca după botezul micuţei Ella să-şi oficializeze relaţia la starea Civilă, întrucât în SUA a avut loc doar o ceremonie religioasă, oficiată de un preot român.

Bianca Drăguşanu şi Andreea Bănică îşi creştinează copiii în aceeaşi zi


  Bianca i-a pregătit Nataliei mai multe modele de rochiţe
Bianca i-a pregătit Nataliei mai multe modele de rochiţe

Imediat după Andreea Bălan, alte două mămici celebre îşi vor creştina copiii. Bianca Drăguşanu şi Andreea Bănică îşi botează bebeluşii în aceeaşi zi, la trei săptămâni de la Paşte, mai precis pe 7 mai. Bianca Drăguşanu (34 de ani) şi Victor Slav (36 de ani) vor ca fetiţa lor, Natalia Sofia (6 luni), să aibă parte de o petrecere cu ştaif, pe care o vor filma, drept amintire. Cei doi au ales deja restaurantul, dar şi ornamentele, flori din hârtie roz, realizate cu măiestrie de un designer talentat.


  Andreea va organiza un mare chef pentru fiul ei, Noah
Andreea va organiza un mare chef pentru fiul ei, Noah

Cam totul este stabilit, mai puţin ţinutele Sofiei, căci Bianca este încântată de mai multe modele de rochiţă. Andreea Bănică (38 de ani) a întregit familia cu încă un membru, pe 16 noiembrie 2016, când l-a adus pe lume pe Noah Andrei, pe care îl vor creştina tot pe 7 mai. Solista şi Lucian Mitrea, soţul şi impresarul ei, mai au o fetiţă, pe Sofia, în vârstă de aproape 8 ani. “Sunt recunoscătoare pentru tot ceea ce am”, a spus Andreea Bănică.

Andrei de la Alb Negru îşi botează bebeluşul la începutul lunii iunie


  Andrei petrece mult timp cu micuţul Ayan Andrei
Andrei petrece mult timp cu micuţul Ayan Andrei

Andrei Ştefănescu ( 39 de ani) nu-şi mai încape în piele de bucurie de când a devenit tătic, în urmă cu o lună şi jumătate: “Ayan Andrei seamănă mai mult cu mine. Doar eu sunt bărbatul în casă! Dar sper să semene şi cu mama lui, Antonia,  pentru că băieţii sunt mult mai dulci dacă iau din trăsăturile mamei”, mai spune el. Solistul speră ca botezul primului său moştenitor să aibă loc la începutul lunii iunie:“Nu ştiu dacă va avea o tematică anume dar, cu siguranţă, va fi un botez minunat”, a explicat Andrei Ştefănescu.

Componentul trupei “Alb Negru” recunoaşte că, odată cu venirea pe lume a fiului său, viaţa i s-a schimbat în totalitate: “Sunt mai liniştit şi mai fericit şi simt că viaţa mea a devenit mai importantă”, a spus acesta.

image
image
image
image
image
image
Tavi Clonda si Gabriela Cristea jpg
banner oana roman png
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
shakira jpg
banner Oana Zăvoranu și Alex Ashraf png
image png
image png
image
actualitate.net