EXCLUSIV Ruby s-a mutat în casă nouă! Cât a cheltuit cântăreața: „Am dat toată munca mea!”

Ultima actualizare:

    Ruby nu se aștepta să scoată atât de mult din buzunar pentru casăFoto: Arhiva personală
Ruby nu se aștepta să scoată atât de mult din buzunar pentru casăFoto: Arhiva personală

După ce a făcut actorie, a fost jurnalistă, s-a lansat în muzică şi a fost om de televiziune la Kanal D, Ana Claudia Grigore sau Ruby (30 de ani) a devenit faimoasă datprită pieselor sale iar contractele pentru diferite reclame sau emisiuni de televiziune nu s-au mai oprit. După ce a fost în „Asia Express” şi apoi în „Chefi la cuţite”, acum solista are noi planuri. Click! a aflat cam totul despre aceste proiecte dar şi noutăţi din viaţa ei.

Ne-am întâlnit cu Ruby şi Adrian Robert, iubitul ei, la petrecerea Viva, unde cei doi au ajuns mai pe la sfârşit. Un moment prielnic de dezvăluiri, de stat la poveşti şi de depănat amintiri. Pentru că s-a mutat la casă nouă şi încă mai are de lucru la interior şi la mobila pe care trebuie să o aducă acolo. Interpreta mega hitului „Stinge lumina”, ne-a dat din casă câteva din planurile ei.

„Eu credeam că 15.000 de euro sunt de ajuns să îmi termin treaba cu casa!”

„Mai am de lucru la casă, aştept să vină canapeaua şi blatul de bucătărie şi să-mi prăjesc prima porţie de cartofi prăjiţi în bucătăria mea. Pe casă pot să spun că am dat toată munca mea, sufletul meu, inima mea. Am ajuns la investiţia de aproape de 300.000 de euro, surprinzător. Pentru că eu credeam că 15.000 de euro sunt de ajuns să-mi termin treaba cu casa. Pentru că acum m-am mutat în renumitul cartier Colentina, într-un apartament duplex. Locuiesc cu iubitul meu dar şi cu patru pisici şi urmează să vină şi cei patru căţeluşi după ce pun balustradă la balcon. Mamaia este deocamdată la Constanţa unde are grijă de un frăţior mai mic de patru ani de la tatăl meu. Ştiu că voi ştiţi de un alt frate de-al meu care are 10 ani şi pe care îl ştie toată lumea”, ne-a povestit Claudia - Ruby. Şi tot ea ne-a mai povestit că face în continuare muzică şi are multe surprize pentru fanii ei de pretutindeni. „Lucrez în studioul de înregsitrări cu Shift la următorul single Am multe piese foarte cool, nu numai în română ci şi în spaniolă, portugheză şi în engleză pentru că vreau să cuceresc lumea”, ne-a mai povestit Ruby, care apoi a fugit la panou ca să facă poza.  

Citește și

S-a mutat de la bunica, într-un apartament de 200.000 €

Ruby a rămas în India, după filmările la «Asia Express»

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Nicoleta Gherasimoae romanca Germania FOTO captura video Tik Tok webp
image
image
image
image
image
image
armin nicoara colaj instagram jpg
delia erika isac colaj instagram jpg
Ilie Nastase Cannes jpg
Marius Moga a asigurat muzica, iar Chef Traian Galleguillos a fost responsabil cu meniul de top pentru petrecerea cu artiștii
"Pentru mine e doar o perioadă, mă joc și eu cu ce a mai apărut în industria asta cosmetică, testez chestii", ne-a spus Lora
555 (3) jpg
image png
monica barladeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net