„Fericirea ei este fericirea mea!” Surpriza de care a avut parte mama Andreei Raicu, chiar de ziua ei. Ce cadou i-a făcut vedeta

Mama Andreei Raicu a împlinit frumoasa vârstă de 85 de ani! Cu aceată ocazie, vedeta a ținut să-i facă celei care i-a dat viață o surpriză inedită! Cum mama ei este o persoană care iubește călătoriile, au plecat amândouă într-o vacanță la Londra! De asemenea, Andreea Raicu i-a oferit un buchet minunat de flori și a publicat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare.

Ce surpriză i-a pregătit Andreea Raicu mamei sale de ziua ei / foto: Instagram
Ce surpriză i-a pregătit Andreea Raicu mamei sale de ziua ei / foto: Instagram

Andreea Raicu i-a făcut mamei sale, care a împlinit frumoasa vârstă de 85 de ani, o surpriză specială cu ocazia zilei sale de naștere. Vedeta nu doar că i-a luat flori și i-a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, dar, având în vedere că femeie ce i-a dat viață iubește călătoriile, cele două au plecat într-o vacanță împreună la Londra! Mai mult decât atât, au făcut și câteva poze pentru a crea amintire de neuitat și le-a publicat ulterior pe pagina sa personală de Instagram, povestind cum și-au petrecut timpul.

„Azi a fost despre mama mea. Mama a împlinit 85 de ani. Nu îmi vine să cred, dar știu că arată și este atât de bine pentru că are un spirit incredibil de vesel, optimist, cald, plin de iubire și generozitate. Toate astea o fac să fie tânără în interior, ceea ce se reflectă și în exterior.

„Fericirea ei este fericirea mea!”

Și pentru că știu că cel mai frumos cadou pe care pot să i-l fac este timpul petrecut împreună și călătoriile, m-am gândit să le îmbin. În plus, studiile spun că, dacă petreci mult timp cu mama ta, o vei avea mai mulți ani lângă tine. Așa că amândouă ne-am făcut un cadou, mai ales pentru că fericirea ei este fericirea mea!

Iar azi a fost extrem de fericită. Nu prea am făcut poze…ne-am bucurat atât de tare de timpul petrecut împreună în care am creat multe amintiri pretențioase, încât am uitat să ne pozăm”, este mesajul publicat de Andreea Raicu, pe pagina sa personală de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Magda Pălimariu (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
nea marin varciu jpg
delia budeanu jpg
cantareata preferata a lui ceausesuc jpg
delia budeanu jpg
ozana barabancea jpg
andreea balan si andreea antonescu 1 logo webp
mihai bendeac theo rose instagram jpg
Margareta Paslaru  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net