Andreea Raicu, detalii despre nuntă. Cum va arăta marele eveniment din viața vedetei

Ultima actualizare:

Andreea Raicu a dezvăluit recent, în cadrul emisiunii Vorbește Lumea de la PRO TV, câteva detalii despre cum și-ar imagina viitoarea nuntă. Deși este cunoscută pentru discreția cu care își tratează viața personală, fosta realizatoare TV a împărtășit gânduri despre ziua cea mare și despre ce își dorește de la un posibil partener de viață.

Andreea Raicu. Foto: arhiva.
Andreea Raicu. Foto: arhiva.

„La un bărbat îmi place cel mai mult prezența și asumarea"

Andreea a vorbit deschis despre dorința de a avea o familie și de a trăi o poveste de dragoste autentică. Pentru ea, calitatea unei relații este esențială, nu graba de a bifa acest aspect al vieții. „La un bărbat îmi place cel mai mult prezența și asumarea. Nu aș mai accepta niciodată o relație cu un bărbat care nu e matur emoțional”, a declarat vedeta, subliniind importanța unui partener prezent și implicat.

Când vine vorba de nuntă, Andreea visează la un eveniment discret și intim, departe de ochii curioși ai presei. Vedeta a mărturisit că și-ar dori să organizeze o ceremonie restrânsă, doar cu oamenii apropiați, într-un loc de poveste. O destinație care îi atrage atenția este Toscana, regiunea italiană cunoscută pentru peisajele sale romantice, pline de viță-de-vie și clădiri istorice.

Nunta mea aș vrea să fie secretă și să fie doar cu oamenii apropiați, undeva în natură. Sau în Toscana”, a spus Andreea Raicu.

Nu își dorește o nuntă grandioasă

Andreea nu își dorește o nuntă grandioasă, cu fastul obișnuit al nunților tradiționale, ci o ceremonie simplă, plină de emoție și semnificație. Toscana, cu peisajele sale idilice, ar fi locul perfect pentru a-și celebra iubirea într-un cadru autentic și restrâns.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bulandra (1) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner codin maticiuc png
razvan si irina fodor
Banner Dan Spătaru
Dan Spataru jpg
image png
Banner Irina Rimes
mariana moculescu colaj instagram png
banner alexia eram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net