Fiul Mihaelei Rădulescu, Ayan, a împlinit 20 de ani. Ce mesaj emoționant i-a transmis „Diva de Monaco”

Zi plină de emoții pentru Mihaela Rădulescu! Joi, pe 1 august, fiul ei și al omului de afaceri Elan Schwartzenberg, Ayan, a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani, cu doar două zile înainte ca mama lui să-și sărbătorească, și ea, ziua de naștere. „Diva de Monaco” a profitat de această ocazia și a publicat o imagine simpatică pe rețelele de socializare, dar și un mesaj emoționant.

Cub Mihaela Rădulescu png

Mihaela Rădulescu, în vârstă de 54 de ani, are cu ce se mândri! Ayan este cea mai mare împlinire a vedetei, iar joi, pe data de 1 august, băiatul a împlinit frumoasa vârstă de 20 de ani. Ea și Ayan au o relație foarte specială, cu toate că îi despart, de multe ori, mulți kilometri, el fiind stabilit în Statele Unite ale Americii.

Cu ocazia zilei de naștere a fiului ei, Mihaela Rădulescu a transmis un mesaj emoționant pe rețelele de socializare și a publicat o imagine cu totul specială, realizată în urmă cu mai mulți ani, când Ayan era doar un mic băiețel.

Cei mai buni 20 de ani din viața mea”, a scris Mihaela Rădulescu, pe pagina sa personală de Instagram.

Ayan, un tânăr de succes 

În 2022, Ayan a absovit un liceu de renume din SUA, Lawrenceville School, din New Jersey, mama sa publicând atunci imagini de la absovire. Ulterior, tânărul a fost acceptat la două facultăți prestigioase din Statele Unite ale Americii. De asemenea, pe lângă studii, deține centura neagră în Krav Maga, un sistem de luptă ecletic derivat dintr-o combinație de tehnici de karate, judo, box și aikido.

Deși s-a obișnuit extrem de greu cu ideea că fiul ei locuiește peste Ocean, Mihaela Rădulescu se bucură din plin de realizările lui și este tare mândră de el. „El e într-un moment de reuşită, e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, povestea vedeta cu ceva timp în urmă, în podcast-ul Amaliei Enache.

Sâmbătă, pe data de 3 august, „Diva de Monaco” își va sărbători și ea ziua de naștere. Va împlini 55 de ani.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
oana ionita 1 webp
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net