Fiul Mihaelei Rădulescu este bărbat în toată regula! Cât de transformat e Ayan la 17 ani!

Ultima actualizare:

Mihaela Rădulescu a plecat de câteva zile la New York, acolo unde studiază fiul ei, Ayan, iar cei doi au avut parte de o revedere plină de emoții. Fosta jurată de la „Românii au talent” a publicat pe rețelele de socializare mai multe imagini cu băiatul ei, iar fanii au rămas muți de uimire în urma transformării tânărului!

Cât de mult a crescut fiul Mihaelei Rădulescu! Foto: Arhivă personală
Cât de mult a crescut fiul Mihaelei Rădulescu! Foto: Arhivă personală

Mihaela Rădulescu este extrem de mândră de fiul ei din relația cu Elan Schwarzenberg, Ayan, care e de acum bărbat în toată firea! La cei 17 ani ai săi, tânărul este pasionat de sport și nu este deloc străin de sala de forță, astfel că este tot numai mușchi. Poate îl mai trădează puțin chipul adolescentin, însă transformarea lui este una spectaculoasă. Ayan a crescut văzând cu ochii și în înălțime, dar și în masă musculară.

Cât de mare s-a făcut fiul Mihaelei Rădulescu

Tânărul seamănă tot mai mult cu tatăl său, iar admiratorii Mihaelei au putut vedea cele mai recente imagini cu acesta. Mihaela Rădulescu se află în prezent la New York, acolo unde Ayan studiază, pentru o mică vizită. Cei doi au petrecut timp de calitate împreună, mergând la shopping și delectându-se cu preparate care mai de care, la un restaurant aflat la înălţime, într-un zgârie-nori. 

Ayan studiază în America, după ce fost acceptat chiar la două universităţi de acolo. Mihaela Rădulescu se bucură pentru reuşita fiului ei și e tare mândă de el, însă suferă că nu îl mai are aproape, ea locuind în continuare la Monaco, alături de partenerul ei, Felix Baumgartner.

El e într-un moment de reuşită, el e pe un drum foarte bun, dar eu sufăr pentru că eu eram aia care îi povestea de şcoli în America şi sufăr că mi-am făcut-o singură cu mâna mea”, spunea Mihaela recent, în podcastul de pe YouTube al Amaliei Enache, potrivit okmagazine.ro.

Fiind pasionat de sporturi, la doar 15 ani, Ayan se antrena din greu pentru cursa DofE din 2019. Fiul Mihaelei Rădulescu se înțelege de minune și cu Felix, partenerul vedetei, cei doi zburând cu elicopterul și făcând activități împreună, fiind ambii amatori de senzații tari.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News

image
image
image
image
image
image
banner zurli png
casa adela popescu colaj jpg
banner catalin dobrescu oana radu png
tavi clonda si gabriela cristea e1676360535995 jpg
banner rona hartner png
banner madalin ionescu png
banner denisa manelista png
banner George Nicolescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net