Fiul regretatului Cristian Țopescu își caută iubită! Tânărul își dorește o parteneră libertină

Fiul cel mic al regretatului Cristian Țopescu, Sebastian (23 de ani) trăiește pe picior mare atunci când vine vorba de viața profesională. Tânărul este foarte isteț, având în vedere că a reușit să intre sub pielea multor afaceriști din industria modei cu care acum urmează să colaboreze. Însă, nu poate spune și asta despre partea amoroasă din cauză că puștiul este singur și și-ar dori pe cineva în viața lui cu care să vorbească și să se bucure de fiecare moment în parte.

Sebastian Țopescu sau Basti, cum îi zic prietenii, a reușit să surprindă o țară întreagă, la finalul anului trecut, după ce a ales să participe la show-ul culinar „Chefi la cuţite”. Atunci simpaticul Sebi le-a arătat și le-a demonstrat tuturor ce personalitate puternică și creativă are atunci când vine vorba de partea culinară și nu numai.

Tânărul nu moștenește pasiunea pentru sport de la regretatului său tată, Cristian Țopescu. Basti este pasionat foarte mult de fashion dar și de călătorii. Însă, aceste deplasări se pare că îi afectează foarte mult viața personală.

„Încă nu am o iubită din cauză că sunt mereu plecat pe drumuri, aleg să mă realizez profesional, însă nu sufăr din cauza asta. Sunt chiar bine așa cum sunt...eu cu mine și atât! Însă, chiar dacă sunt ok, sper ca în viitorul apropiat să îmi găsesc și eu pe cineva așa agitat ca mine cu care să mă înțeleg și cu care să corespund. O să vedem ce o să fie, ce o să iasă, timpul o să decidă. Nu am criterii atunci când îmi caut o femeie.

Citește și - 10 lucruri mai puțin cunoscute despre Cristian Țopescu. Comentatorul sportiv a murit acum doi ani

Pentru mine este important ca o persoană să fie pasionată de ceea ce face, mă refer la profesia sa și să fie o persoană libertină. Nu am criterii în ceea ce privește aspectul fizic...poate să fie și blondă și brunetă și șatenă, chiar nu contează asta”, a declarat Sebastian Țopescu pentru Click!.

Sebastian Țopescu se bucură de un real succes profesional

Chiar dacă nu prea are noroc momentan în iubire Basti ne-a spus că este mulțumit că îi merge bine măcar pe partea profesională:

“Sunt bine, călătoresc! Acum merg peste tot...în Londra, Milano, Lisabona pentru că sunt săptămânile modei. În perioada următoare o să se deschidă un magazin, în Londra, timp de cinci zile, unde eu voi alege hainele pentru acel butic. Sunt în colaborare cu o companie în ceea ce privește acest proiect și eu zic că o să fie bine”.

Click! spune

Cristian Țopescu, tatăl lui Basti, și-a luat adio de la viață în 2018, la vârsta de 81 de ani, din cauza unor probleme medicale cum ar fi...afecțiuni cronice printre care și diabetul.

Cristian Țopescu a avut o viață amoroasă destul de tumultoasă! Fostul prezentator de televiziune s-a iubit cu trei femei diferite. Așa că în urma acelor idile amoroase, din fiecare, a luat naștere încă o viață. Cristina Țopescu a fost primul copil din mariajul cu Rodica, Cristi, cel de-al doilea copil, din căsătoria cu Rosemarie și Sebastian, pe care l-a conceput cu Christel Ungar, o femeie mai tânără decât el cu 29 de ani.

    Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net