Ce se întâmplă în casa unde Cristina Țopescu și-a dat ultima sulflare, în 2019

Ultima actualizare:

Vestea morții Cristinei Țopescu, în iarna anului 2019, a șocat opinia publică. Era o persoană tânără, despre care nu se știa că ar fi avut o suferință care să îi amenințe viața.

Cristina Țopescu a decedat la vârsta de 59 de ani
Cristina Țopescu a decedat la vârsta de 59 de ani

Dar cel mai șocant detaliu a fost faptul că a fost găsită fără suflare după trei săptămâni, de la momentul decesului. Vedeta de televiziune creștea mai mulți câini, unele patrupede fiind găsite, fără viață, lângă ea, în casă.

Cățeii aflați în curtea din spatele imobilului în care locuia Cristina Țopescu reușiseră să sfâșie un sac cu mâncare și, astfel, au supraviețuit.

Proprietarul a închiriat casa unei firmei de construcții

În prezent, locuința pare părăsită, reporterii Cancan aflând că imobilul fusese, de fapt, închiriat de Cristina Țopescu.

La scurt timp după decesul acesteia, proprietarul a renovat casa în care corpul vedeti fusese descoperit într-o stare avansată de descopunere, apoi, a închiriat-o.

Citește și: Un an fără Cristina Țopescu. Îndrăgita jurnalistă a murit cu un mare regret: "Eu n-am copii decât ai altei specii»

Administratorul imobilului a declarat sursei citate că în locuință stăteau angajații unei firme de construcții, al cărei patron închiriase casa de la proprietar, la scurt timp după ce Cristina Țopescu a fost incinerată, în ianuarie 2020.

Click! a relatat, în 2020, despre cea mai rapidă intervenție desfășurată la casa regretatei Cristina Țopescu, la scurt timp după ce aceasta a plecat dintre noi.

Câinii rămași în viață au fost adoptați

Câinii care au rămas în urma ei necesitau adopție, lucru care s-a și întâmplat. „I-am luat pe toți patru la mine acasă. Aici au parte de toate condițiile. O să îi dăm spre adopție însă deocamdată așteptăm să vedem dacă cineva din familie sau prieteni vor să îi ia”, a spus, în ianuarie 2020, Kuki Bărbuceanu, reprezentantul asociației ARCA, pentru Click!.

Ancheta, în cazul morții suspecte, a indicat faptul că vedeta a suferit un infarct miocardic, în timp ce dormea.

Citește și: Din culisele presei comuniste. De ce Cristian Ţopescu a fost dat afară din TVR

Raportul medico-legal a fost finalizat după un an și a indicat faptul că infarctul a fost favorizat de ateroscleroăe coronariană și de cardiopatie ischemică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!         

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net