Florin Călinescu a picat un examen important


    Florin Călinescu nu a luat nota de trecere la examenul de evaluare
Florin Călinescu nu a luat nota de trecere la examenul de evaluare

Florin Călinescu este director al Teatrului Mic din Bucureşti din anul 2000, însă curând instituţia va avea un nou manager pentru că actorul a picat un examen important.

În cadrul examenului de evaluare a managementului, actorul nu a obţinut nota minimă pentru a-şi păstra funcţia. Conform legii, Primăria Bucureşti a anunţat organizarea unui concurs pentru ocuparea funcţiei, concurs al cărui rezultat va fi anunţat public pe 23 iulie.

Legea îi dă dreptul să participe la concursul pentru postul pe care tocmai l-a pierdut, însă Florin Călinescu nu pare convins că îşi doreşte să continue directoratul la Teatrul Mic, fiind deranjat nu numai de faptul că nu a trecut de evaluare, dar şi de zvonurile care circulă printre actori.

"Sincer, nu ştiu dacă merg să dau concurs, mă mai gândesc. Sunt în concediu, nu mă interesează asta acum", a declarat Călinescu, pentru ziarulring.ro.

Actorul are la dispoziţie mai puţin de trei săptămâni pentru a se înscrie la concurs, termenul-limită pentru depunerea planurilor de management şi a dosarelor de concurs fiind 7 iulie.

Mai mult, în interiorul teatrului umblă zvonuri că Florin Călinescu ar fi fost picat intenţionat examenul, pentru că se dorea înlocuirea lui din funcţia de director. Actorul Gabriel Fătu este unul dintre numele vehiculate pentru post, însă acesta susţine că nu este interesat de poziţie. Ba chiar, actorul crede că numele lui a fost adus în discuţie de persoane cu care Călinescu nu se înţelege, tocmai pentru a-l enerva.

"Am auzit vorbe prin teatru că a luat notă mică şi au dorit să-l pice ca să mă duc eu la teatru. Nu ştiu de unde au ieşit aceste vorbe, eu n-am zis niciodată că vreau să fiu director la Teatrul Mic. Eu joc în piesa «Mă mut la mama» de patru, cinci ani la Teatrul Mic. Nu m-a plătit niciodată teatrul, ci eu am plătit chirie. Cum ar fi ca, după cinci ani de zile de când dânsul a fost singurul director de teatru care mi-a întins o mână, eu să fac asta?! Mă întreb dacă nu cumva unii din teatru, din echipa cu care domnul Călinescu nu se înţelege, n-au lansat cumva aceste zvonuri tocmai ca să-l întărâte puţin. De altfel, domnul Călinescu m-a şi sunat să mă întrebe dacă mă interesează postul de director al teatrului şi, bineînţeles, i-am spus că nu mă interesează. Nu ştiu dacă domnul director al comisiei a vrut să-l pice sau, aşa cum am auzit, a venit nepregătit. N-am făcut parte din comisia de evaluare", a declarat Gabriel Fătu.

Conform legii, evaluarea directorilor de teatre se face anual, când aceştia trebuie să obţină peste nota 7, dar şi o dată la cinci ani, când pentru obţinerea unui nou mandat pe un proiect de management, directorii trebuie să ia minimum nota 9.

catherine zeta jones png
jenna ortega despre rolul wednesday jpg
zodia care consuma alcool jpg
5 salariul elenei ceausescu 3 jpg jpeg
andreea marin
cub rebeca onoriu png
Sorana Cirstea, EPA jpg
foto1 porcul jardelb jpg
image
image
image
image
image
image
cub mariana moculescu png
Andreea Esca  jpg
andreea marin
inna si mos craciun jpg
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg