Fratele lui Mihai Trăistariu, dat pe mâna Poliției! A hărțuit o femeie pe stradă! „El e virgin cred"

#Exclusiv Click!

Vasile, fratele lui Mihai Trăistariu (43 de ani), a intrat, recent, în vizorul Poliției. Acesta a fost chemat la Poliția din Piatra Neamț, după ce a urmărit timp de două luni o profesoară, pentru care făcuse pasiune subită. Femeia a cerut ordin de restricție împotriva pictorului, acuzându-l de hărțuire.

Vasile, fratele lui Mihai Trăistariu, are probleme cu legea din cauza femeilor! Pictorul a fost reclamat, recent, la Poliție de către o profesoară de economie, pe care a urmărit-o, timp de două luni, pe stradă.

Femeia a cerut ordin de restricție, acuzându-l pe acesta de hărțuire. Mihai Trăistariu a povestit, pentru Click!, de ce anume a fost acuzat fratele său, care locuiește în prezent la Piatra Neamț, unde este pictor liber profesionist.

Mihai Trăistariu: „Frati-miu a fost reclamat la Poliție!”

Noi suntem patru frați, că părinții nu mai sunt! El este mai mare ca mine, are 47 de ani și noi, familia, am crezut tot timpul despre el că este virgin. Odată chiar i-am zis asta în față și s-a simțit foarte jignit și ofensat.

I-am zis: hai să-ți începi și tu viața sexuală! Sora mea, care e profesoară de matematică în Iași, a propus să-i aducem o prostituată și să o pătim ca să înceapă și el odată, dar el s-a simțit și mai jignit.

La vreo două săptămâni distanță după discuția noastră, mă tezesc cu un telefon de la Poliție: «Am vrut să vă anunțăm să stați de vorbă cu fratele dumneavoastră că urmărește o profesoară de economie!» Femeia, disperată, a făcut reclamație la Poliție că o hărțuiește!

„Se comporta ca un nebun, pândea femeia după copaci!”

L-am sunat și el mi-a zis că este îndrăgostit de ea și că e iubirea vieții lui, că s-au întâlnit o dată. Ei erau colegi, că el a predat desen cu ea la aceeași școală. I se pusese pata pe profesoara aia. O urmărea, ea stătea la parter și tot o urmărea pe femeie, după copaci. Femeia avea un iubit, care a vrut să-l bată pe frati-miu. Se comporta ca un nebun,o pândea după copaci!

Mi-au trimis de la Poliție poze cu el urmărind-o după copaci, după bloc! O pândea! Așa o iubea el, de la distanță, că el e mai pămpălău așa! E religios, credincios, stă numai la biserică. El nu e violent, nu ar fi în nici un caz un pericol.

Am liniștit-o pe femeie, că ea se simțea hărțuită! Îi era frică de el că un nebun o umărește! L-au chemat să dea o declarație, el nu recunoscut nimic și i-au dat interdicție să nu se mai apropie de ea niciodată la o distanță de 50 de metri”, a declarat Mihai Trăistariu, în exclusivitate, pentru Click!

„Mi-a dat foc la apartamente, la mare!”

În prezent, Mihai are o relație bună cu fratele lui, căruia îi achită lunar facturile. Tocmai ce l-a invitat la el la mare, deși în anii trecuți acesta a făcut prăpăd.

El are problema asta mare cu banii. Dacă el nu produce bani, trebuie să-i trimitem noi tot timpul. Ieri, de exemplu, mi-a zis să-i platesc gazul. I-am plătit întreținere și gaz 3300 de lei. El vinde un tablou doar cu 150 ron.

Acum ne înțelegem foarte bine. Vroiam să-l iau și pe el la mare că mi-au plecat turiștii de la apartamente. A mai fost și acum doi ani când mi-a dat foc la bucătărie. A stat 10 zile. Am zis să-l aduc toamna ca să picteze!”, ne-a mai spus Trăistariu.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa  pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net