George Buhnici, «tras de urechi» la CNDC pentru afirmațiile sexiste! Ce pedeapsă riscă?

Ultima actualizare:

George Buhnici a fost audiat a doua oară la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării, din cauza afirmațiilor scandaloase pe care le-a făcut în luna iulie, în cadrul emisiunii lui Capatos, X-tra Night Show. 

george buhnici png

George Buhnici a avut a doua audiere la CNDC în cazul dosarului de discriminare, intentat după ce a făcut o serie de afirmații jignitoare despre femeile care îndrăznesc să vină la mare și să poarte costum de baie, deși nu au forme perfecte.  

Buhnici a spus în fața CNDC că regretă declarațiile făcute și a menționat că a primit mai multe amenințări cu moartea în online din cauza atitudinii sale. 

Citește și: George Buhnici și-a cerut iertare: «Da, am vorbit ca un mârlan!»

Influencerul nu s-a prezentat la primele audieri ale CNDC, care ar fi trebuit să aibă loc în luna iulie, avocata lui Buhnici motivând că acesta ar avea nevoie de mai mult timp, deoarece ar fi suferit «consecințe grave»  din cauza comportamentului său. 

Nu rata nici: Lorena Buhnici „a comis-o” mai rău decât George! A batjocorit o femeie în costum de baie

George Buhnici a ajuns totuși la audierile CNDC ce s-au desfășurat la data de 24 august. Autoritățile vor da verdictul la începutul lunii septembrie, iar în cazul în care Buhnici va fi găsit vinovat de  discriminare, influencerul ar putea fi amendat cu o sumă cuprinsă între 2.000 de lei – 100.000 de lei. 

Hai să afli și: Contraatacul soților Buhnici! Lorena sare în apărarea lui George

  „De data aceasta s-a prezentat. Discuțiile au durat aproximativ 30 de minute, iar George Buhnici și-a cerut scuze, ne-a spus că a primit amenințări cu moartea atât el, cât și soția lui. A avut o atitudine corectă la audieri”, au explicat surse din cadrul CNCD pentru Libertatea.  

Soția lui Buhnici i-a agravat situația influencerului

Buhnici și-a cerut scuze în mediul online abia la o săptămână după incident și după ce soția sa i-a luat apărarea într-o manieră ce a dăunat și mai mult imaginii sale publice. Drept urmare, Buhnici a pierdut 200.000 de urmăritori și un contract important de imagine. Utilizatorii dar și vedetele l-au taxat dur pe influencer pentru afirmațiile făcute la adresa femeilor. 

„Venim la mare ca să vedem piele, aș vrea ca pielea aia să n-aibă vergeturi. Deci, dacă ați investi în săliță cât investiți în tatuaje, cred că am fi toți mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. Pentru că de ce? Dacă vrei să vii la mare, îmi arăți piele și sigur vrei să ne împrietenim, ar trebui să mă convingi și cu altceva decât cu decolteul. Putem fi de acord că e normal să ne uităm la țâțe și la buci? Aia vreau să văd la mare!”, a spus cu nonșalanță George Buhnici, în luna iulie a acestui an, pe când se afla la Costinești, la un eveniment muzical de amploare. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
liviu varciu si carmina 2 1 e1667375388174 webp
banner raluca moianu png
banner Sanziana Buruiana  png
banner cristina cioran png
image
actualitate.net
image
actualitate.net