George Buhnici, după ce a fost numit „dolofan”: „Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva”

George Buhnici a avut, în urmă cu ceva vreme, o polemică aprinsă cu un alt vlogger, care i-a criticat acestuia activitatea din mediul online și, la un moment dat, l-a numit și „dolofan”. Ei bine, când a fost vorba de propria imagine, se pare că Buhnici promova atunci un altfel de mesaj, susținând că nu e în regulă să comentezi fizicul unei persoane!

Cum a reacționat George Buhnici când cineva l-a numit „dolofan” Foto: Arhivă
Cum a reacționat George Buhnici când cineva l-a numit „dolofan” Foto: Arhivă

Ce ne facem însă că în urmă cu doar câteva zile, George Buhnici spunea cam același lucru, în ceea ce le privește pe femeile care merg la mare.

Vezi aici mai mult: George Buhnici, declarații scandaloase: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

George Buhnici condamnă „body shaming-ul”, însă doar când vine vorba de el, se pare

Acesta a stârnit un val de reacții negative, după ce a susținut că el „vrea să vadă piele” atunci când merge în concediu pe litoral și că s-ar bucura dacă „pielea” respectivă nu ar avea celulită sau vergeturi.

Astfel, le-a îndemnat pe doamne și domnișoare să mai treacă pe la sală, ca să se poată declara mulțumit din punct de vedere vizual. Celulita poate însă să apară și pe corpurile persoanelor atletice și nu are nicio legătură cu „obezitatea”, așa cum a încercat el ulterior să își repare greșeala, motivând că ar fi vrut, de fapt, să tragă un semnal de alarmă cu privire la această condiție medicală. Vergeturile, de asemenea, sunt rezultatul întinderii pielii și pot apărea, astfel, și dacă ai slăbit brusc! Așadar, explicația sa se cam contrazice.

Nu rata: Lorena Buhnici „a comis-o” mai rău decât George! A batjocorit o femeie în costum de baie

Cum a reacționat George Buhnici când a fost numit „dolofan”

Prin urmare, tot ceea ce a reușit să facă fostul jurnalist nu a fost decât „body shaming” la adresa femeilor. Când i s-a întâmplat lui însă, și a fost numit „dolofan”, Buhnici nu mai accepta atunci că ar trebui să meargă la „săliță”, ci condamna ferm un astfel de mesaj.

Nu m-am luat niciodată de corpul cuiva, de felul cum arată, şi nu voi răspunde la body shaming decât cu această promisiune: voi face tot ce este moral şi legal pentru pentru a te face să înţelegi că nu ai nicio autoritate şi niciun drept să faci aşa ceva încă o dată. Eşti un bărbat de peste 40 de ani, nu un copil care îi face dolofani pe alţii.”, îi răspundea pe atunci George Buhnici vloggerului Zoso.

După ce și-au dat seama că au scos „porumbelul” pe gură și că mesajul toxic promovat de ei nu este tolerat, soții Buhnici au încercat să remedieze situația, explicând că s-ar fi referit, de fapt, la persoanele cu obezitate, și că informația ar fi fost scoasă din context.

Zoso, vloggerul cu care „s-a certat” George Buhnici Foto: Captură Video
Zoso, vloggerul cu care „s-a certat” George Buhnici Foto: Captură Video

Vezi aici cum: Contraatacul soților Buhnici! Lorena sare în apărarea lui George

Cum au încercat soții Buhnici să își repare greșeala

Click! a explicat mai sus, punctual, de ce declarațiile respective nu au nicio legătură cu „atragerea atenției asupra problemei care este obezitatea”. 

Mai mult decât atât, Buhnici recunoștea, într-un moment de sinceritatea debordantă, că el merge la plajă ca să vadă „ț**e și b**i”, iar soția lui, Lorena, batjocorea o femeie în costum de baie, numind-o „balenuță”. Plaja este pentru toată lumea, ținem să le reamintim celor doi parteneri.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net