George Buhnici și-a cerut iertare: «Da, am vorbit ca un mârlan!»

George Buhnici și-a cerut public scuze pentru derapajul din cadrul interviului difuzat la X-tra Night Show, în care a criticat trupurile femeilor de pe litoral, lăudându-se că soția lui arată ca o «minoră», generând astfel un întreg scandal, iar multe persoane publice s-au declarat revoltate de atitudinea sa.

image
George Buhnici și-a cerut iertare: «Da, am vorbit ca un mârlan!»

Au existat totuși și cele care au sărit în apărarea lui, mai exact soția sa, Lorena și prezentatoarea Marina Almășan, însă atitudinea lor a fost dur taxată de public, care le-a desființat imediat. Click! a documentat AICI reacția soției lui Buhnici. 

Află și: Lorena Buhnici „a comis-o” mai rău decât George! A batjocorit o femeie în costum de baie

Iată că George Buhnici a ajuns la concluzia că cel mai bun lucru în situația de față este să-și ceară public iertare pentru afirmațiile sale sexiste. Vezi controversatul videoclip cu declarațiile scandaloase ale jurnalistului AICI

Citește și: George Buhnici, declarații scandaloase: „Mai mergeţi pe la sală, fetelor! Eu am noroc că am o nevastă care arată ca o minoră”

Jurnalistul a făcut o declarație în cadrul unui clip postat pe platforma YouTube în care recunoaște că atitudinea sa a fost complet deplasată și menționează că la acel moment nu se afla sub influența vreunei substanțe care să-i afecteze judecata. 

«Aș vrea să vă spun că, în urma celebrului interviu pe care l-am dat în urmă cu două săptămâni, am primit acuzații și chiar amenințări din cele mai dure și mai serioase. Și m-am gândit foarte serios la ce am de făcut în perioada următoare.

O să o spun pe șleau. Da, am vorbit ca un mârlan, ca un băiețaș de cartier fără pic de minte-n cap și fără nicio experiență de viață, ca și cum aș fi fost fumat sau cel puțin amețit de băutură. Mulți dintre cei care mă cunosc chiar m-au întrebat dacă nu cumva am fost sub influența unor substanțe. Nu, nu am fost, nu am această scuză. Eram poate doar euforic datorită atmosferei de festival, mai ales după atâta vreme de stat mai mult prin casă.

Dar asta nu scuză nimic.

Nu rata nici: Buhnici, invitat să își „spele păcatele”, a refuzat. Contractul i-a fost anulat

 «Am „reușit” să fiu superficial și lipsit de empatie»

Probabil din dorința de a șoca și de a impresiona audiența (încă procesez tot ce s-a întâmplat și se întâmplă), dintr-o tentativă total neinspirată de umor, am „reușit” să fiu superficial și lipsit de empatie, am jignit categorii întregi de oameni și am obținut într-adevăr un șoc – dar acest șoc a fost în primul rând pentru mine și pentru familia mea, nu numai pentru public.

Vreau să-mi cer scuze public tuturor celor pe care i-am jignit, celor pe care, fără să-mi dau seama, într-o pauză de rațiune , i-am și mai ales le-am agresat prin limbaj, prin grobianism și prin lipsa de politețe.

Ups: Andreea Raicu, semnal de alarmă: „Atât de multe femei își fac rău fizic” Ce i-a transmis lui Buhnici

Așa cum ați aflat probabil, am plătit și încă plătesc scump pentru acest episod, care a făcut atât de multe valuri pe internet și în media. Dar aici, nu voi intra în detalii. Ceea ce am să fac este să îmi reconsider eu în perioada următoare prioritățile, să mă concentrez mai mult pe familie și pe lucrurile de care sunt pasionat și la care mă pricep – case sustenabile, energii regenerabile, tehnologie. N-am să dau curs invitațiilor sau ofertelor care speculează imaginea de „băiat rău”, bădăran și de misogin – consider că această imagine nu mă reprezintă, eu nu sunt și nu pot fi un astfel de personaj.

WOW: Antonia, plină de vergeturi! Atacul asupra lui George Buhnici: așa arată cu adevărat!

 «Am învățat foarte multe din această situație extremă»

Îi rog pe cei care și-au închipuit că pot reprezenta așa ceva să-și caute în altă parte exponenții. Într-un cuvânt, celor care se gândesc că voi profita de popularitatea pe care am căpătat-o în aceste zile pentru a-mi lărgi gama de preocupări, le spun că NU voi face asta. Nu mă interesează popularitatea de acest fel. Nu o merit pentru că… NU sunt așa. Voi rămâne pe „felia” mea, acolo unde publicul mă cunoaște și, sper eu, încă mă apreciază: tehnologia care ne schimbă viețile în bine.

Îmi pare tare rău. Am învățat foarte multe din această situație extremă și mi-aș dori să învețe și alții din ceea ce mi s-a întâmplat mie. Sper ca această dezbatere, care s-a stârnit, să fie de folos în cele din urmă tuturor. Sper să nu devină doar încă o întâmplare seacă de pe internet, în care toată lumea s-a implicat doar la nivel de comentarii dar nu am învățat de-ajuns cu toții.

Interesant și: Partenerii lui George Buhnici încep să îl părăsească, după gafa de la TV?

În încheiere, vreau să le MULȚUMESC atât celor care mi-au trimis mesaje de susținere, cât și celor care m-au criticat. Și unii și alții m-au ajutat să depășesc această perioadă și să mă trezesc la realitate. Din acest moment, vreau să iau ce e bun și util, să continui să evoluez. Mai vreau să mulțumesc familiei mele, care mi-a fost și îmi este alături și vreau să le spun că îmi pare rău, pentru că, dintr-o inconștiență, i-am expus la acest val național de oprobriu.

Ne revedem acolo unde experiența și contribuția mea sunt cu adevărat de folos.

Pe curând!», a afirmat George Buhnici. 

Scandalul George Buhnici a expus misoginismul din societatea românească

George Buhnici este un cunoscut jurnalist, care și-a început cariera ca reporter de investigație, iar apoi a devenit prezentator pentru PRO TV, la o emisiune de tech. Jurnalistul a fost dintotdeauna o prezență decentă, atât pe micul ecran cât ai în viața privată, așa că mare a fost mirare publicului când o serie de afirmații sexiste și jignitoare la adresa femeilor au ieșit din gura unei persoane publice cu educație și statut ca «formator de opinie».

„Am văzut şi fete care nu arată bine şi nu aş vrea să se interpreteze, dar suntem la festival şi putem da vina pe orice. E după ora la care puteam să şi fi consumat, habar n-am. Dar, serios, mai mergeţi pe la sală, fetelor! Venim la mare ca să vedem piele şi aş vrea ca pielea aia să nu aibă vergeturi. Deci, dacă aţi investi în săliţă cât investiţi în tatuaje, cred că am fi toţi mai bine. Încurajez pe toată lumea să dea un pic pe la sală. 

Eu am norocul că am o soţie care arată ca o minoră. Asta e şansa vieţii mele, jur. Uită-te la ea! Câţi ani îi dai?”, a spus jurnalistul, spre stupoarea multor telespectatori.

Citește și: Marina Almășan o comite mai rău ca Buhnici! «Revărsări de slană și celulită, arătate ostentativ»

Buhnici a fost criticat dur pentru atitudinea sa, considerată misogină și sexistă, atât de asociații ce apără dreptul femeilor cât și de vedete feminine, considerate un standard de frumusețe la noi în țară, precum Antonia sau Iulia Albu. 

Dan Capatos, prezentatorul de la X-tra Night Show a simțit să ofere o explicație, mai ales că Buhnici insinua că vina ar aparține producătorilor emisiunii care au fost de acord să difuzeze interviul. 

«N-ai fost doar un fraier care a scăpat niște vorbe. Ce ne-a deranjat pe noi a fost faptul că în baza unor gesturi de prietenie pe care o avem cu el, alege să dea vina pe noi (...).Nu cred că această emisiune ți-a făcut rău, sunt cuvintele tale, nu sunt montate sau ajustate. Noi nu ți-am greșit cu nimic», a declarat Dan Capatos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

cub andreea esca (1) png
zodiac 600x400 jpeg
cub laura cosoi png
image png
Oana si Mioara Roman jpg
cristina dorobantu
untold jpeg
artista lacul morii 3 PNG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
foto 1   las fierbinti copy jpg
the sandman jpg
henry cavill jpg jpeg
foto 1   Marian Olteanu, Clanul jpeg
foto 1 cabral copy jpg
colaj joaquin phoenix lady gaga jpg