Gestul rușinos făcut de un fan de față cu Bianca și Bădălău! Îndrăgostiții abia dacă s-au băgat în seamă

Ultima actualizare:

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz. Relația celor doi este presărată cu certuri savuroase, dar și dulci împăcări.

bianca dragusanu si gabi badalau

Recent, cei doi au petrecut o seară interesantă în compania lui Nuțu Cămătaru și a lui Florin Salam. Îndrăgostiții abia dacă s-au băgat în seamă.

Citește și Dragușanca și Bădălău, împăcare pe manele, la ziua ei! S-au rupt în figuri, mai îndrăgostiți ca niciodată! 

La petrecerea de serile trecute la care au luat parte Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, a încins atmosfera nimeni altul decât Florin Salam. Celebrul manelist a ridicat petrecăreții în picioare, iar mulți dintre ei au vrut să vină mai aproape de cântăreț, pentru a-l filma. Printre aceștia, s-a aflat și un invitat încântat de ceea ce auzea, ce a venit lânga Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău, pentru a fi mai aproape de celebrul manelist. Acesta, însă, acaparat de atmosfera incendiară, fără să-și da seama, a făcut un gest rușinos. Noroc că petrecăreții erau atenți la Florin Salam și nimeni nu a băgat de seamă.

Distracție și petrecere pe cinste

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu s-au aflat la ziua de naștere a lui Dorel, poreclit Cartofaru. La masa acestora se afla și Nuțu Cămătaru, care este bun prieten cu cel care a organizat petrecerea, conform cancan.ro.

Invitat special a fost Florin Salam, care a cântat și dat dedicații pentru invitați. Nici Gabi Bădălău nu s-a lăsat mai prejos și a scos sume frumușele din buzunar pentru a-i face pe plac partenerei sale.

Relația celor doi este cu suișuri și coborâșuri 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău s-au certat și împăcat de-a lungul vremii. Unul dintre motive ar fi și relația dintre mama lui Bădălău și blondina, care nu ar fi prea bună.

Citește și Bianca Drăgușanu și Andreea Bănică, intervenții estetice de primăvară. Ce îmbunătățiri și-au făcut divele 

Rodica Bădălău nu ar avea-o deloc la inimă pe Bianca Drăgușanu. Ba mai mult, aceasta ar fi ajuns chiar să o regrete pe Claudia Pătrășcanu, cu care a fost mai mereu la cuțite.

Doamna Rodica a zis de la început să se termine tot circul. Gabi să dea pensia alimentară adică 3.000 de euro, care e un nimic pentru ei, la ce avere mare au. Și să trăiască liniștiți. Gabi a fost inițial de acord, dar apoi s-a sucit, spunând că nu o lasă el pe Claudia să facă ce vrea ea.

Doamna Rodica și-a dat seama că aici e mâna Biancăi Drăgușanu, că ea l-a zăpăcit pe Gabi și l-a făcut să nu respecte cele stabilite. Acum, după ce a văzut cum e Bianca, doamna Bădălau o regretă amarnic pe Claudia, pe care o deplânge deși nu o plăcea prea mult înainte”, a dezvăluit o sursă din anturajul familiei Bădălău, potrivit impact.ro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
image png
image png
stela popescu scaune (1) png
gestul facut de catalin dobrescu oana radu webp
cardi b sexy instagram jpg
puiu calinescu jpg
banner maria constantin png
IULIA VANTUR SI SALMAN webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net