Gina Pistol, o adevărată bombă sexy! Soția lui Smiley a renunțat la prejudecăți și s-a fotografiat în toată splendoarea ei

Soția lui Smiley face ravagii cu frumusețea ei! Gina Pistol s-a fotografiat într-o ipostază sexy, stârnind admirația bărbaților și, poate, invidia femeilor. Vedeta de televiziune pare-se că a renunțat la prejudecăți și, într-o manieră decentă, a decis să împărtășească fanilor o fotografie în care poartă bustieră. 

Gina Pistol / foto: Arhiva Click!
Gina Pistol / foto: Arhiva Click!

Smiley și Gina Pistol formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz, iar fericirea lor a crescut și mai mult după ce au devenit părinți. În urmă cu ani de zile, Josephine, fructul iubirii lor, a venit pe lume. 

Gina Pistol, o adevărată bombă sexy!

Cu toate că Gina a decis să ia o pauză din lumina reflectoarelor pentru a-și crește fiica, nu uită de fanii care au iubit-o și au susținut-o de-a lungul anilor. Așadar, când are timp, postează în social media diverse ipostaze cu ea și restul familiei sale. 

De data aceasta, vedeta a dat dovadă de încredere în propria persoană și asumare, astfel că a postat o imagine în care apare purtând o bustieră neagră. Se poate vedea cu ochiul liber că soția cântărețului are în continuare grijă de ea și se menține într-o formă de zile mari. 

Gina Pistol  / foto: Instagram
Gina Pistol / foto: Instagram

De la 80 de kilograme, la 59

În urma sarcinii, vedeta a reușit să elimine rapid kilogramele în plus acumulate în acea perioadă. Astfel, întrebările referitoare la dietă nu au întârziată să apară, iar Gina a mărturisit cum a reușit să ajungă de la 80 de kilograme, la 59. 

La acea vreme, ea dezvăluia faptul că numărul mare de kilograme inițial a speriat-o, însă a decis să-și reintre în formele de odinioară.

„Am tot încercat să îmi găsesc o portiţă pentru a mă reapuca de sport, dar nu am avut timp. Acum am venit să văd ce e de făcut, mi-am zis că o pot lăsa pe cea mică acasă câte jumătate de oră de două ori pe săptămână şi să fac acest lucru pentru mine.

Îmi doresc să îmi reintru în formă şi nu e chiar atât de uşor, parcă nu vor să se îndepărteze de mine kilogramele. Eu ajunsesem la 80 de kilograme înainte să nasc, a fost puţin şocant, până acum văzusem cifra 80 doar în buletin, niciodată pe cântar!”, a povestit Gina Pistol. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
submarin francez
image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
sofia vergara costum baie verde instagram jpg
banner jesica zamfir png
banner roxana vancea png
dana budeanu instagram 2 jpg
Bebelus, sarcina  jpg
banner hoteluri vedete png
image
actualitate.net
image
actualitate.net