Ce mesaj a publicat Marina Voica, azi, când idolul ei Michael Jackson ar fi împlinit 66 de ani. Incredibil cum dansează artista, îi știe toate schemele!

Ultima actualizare:

Marina Voica, una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a uimit pe toată lumea cu niște imagini mai vechi, din tinerețea ei, în care dansa ca Michael Jackson. Ce postare a făcut în social media. 

Marina Voica
Marina Voica

Astăzi, 29 august 2024, s-ar fi împlinit 66 de ani de la nașterea lui Michael Jackson, supranumit „Regele muzicii pop”. În memoria acestuia, Marina Voica a scos de la naftalină un video mai vechi în care apare dansând pe muzica și pașii regretatului star internațional. 

Marian Voica dansează ca Michael Jackson

Marina Voica s-a declarat dintotdeauna o fană înfocată a lui Michael Jackson. Există cu ea o filmare care datează de mai bine de două decenii în care apare purtând o rochie albă, dansând pe muzica megastarului Michael Jackson - vezi videoclipul AICI

Pe contul personal de Facebook, Marina Voica a postat o imagine cu regretatul artistă, însoțită de un mesaj, cu ocazia zilei sale de naștere. 

„Michael, astăzi ți-ar spune toată lumea la mulți ani.... Dar să rămâi pe veci în inimile noastre, ca O LEGENDĂ A LUMIi!” - a scris Marina Voica, pe Facebook. 

Ce spune despre relația cu Florin Piersic 

Marina Voica a fost una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din perioada comunistă. Fiind o femeie frumoasă și râvnită de mulți bărbați celebri, de-a lungul anilor ar fi apărut zvonuri conform cărora între ea și marele actor Florin Piersic ar fi existat o idilă. 

Într-un interviu exclusiv Click!, Marina Voica spunea adevărul despre toate aceste speculații apărute. 

„Eu și Florin suntem cam de o vârstă, eu am 77 de ani, el are 78, tare frumușei eram amândoi. Ne-am cunoscut în turnee, am avut și emisiune cu el, avea succes la femeile superbe din lumea artistică. Și pe mine m-a admirat enorm, dar niciodată nu a îndrăznit mai mult.

Pot spune că impuneam, din lumea artistică niciun actor nu s-a dat la mine. Iar între mine și Florin Piersic nu a fost o chimie a iubirii. Și acum mi-e tare drag de el, este din generația mea. Admirație și atât!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Diana, Charles, William și Harry în 1995, Getty jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
Vedeta are o relație în trei, pasională și lipsită de inhibiții, cu Jorge și Toto Dumitrescu
banner gina pistol png
WhatsApp Image 2024 09 19 at 16 37 03 jpeg
lora si ionut ghenu jpg
oana ionita 1 webp
Sândel Bălan și André la botezul  nepoatei Ella Maya, în aprilie 2017 jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net