Imagini rare cu Gabriela Cristea din tinerețe. Cum arăta vedeta, în urmă cu 20 de ani

Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, este una dintre cele mai populare și îndrăgite personalități din televiziunea românească. Are o carieră care se întinde pe mai bine de 20 de ani, debutul în televiziune având loc în anul 1994, când prezenta concursul Eurovision. Însă, își mai aduce cineva aminte cum arăta prezentatoarea TV în urmă cu 20 de ani?

Cum arăta Gabriela Cristea, în urmă cu 20 de ani / Foto: Instagram
Cum arăta Gabriela Cristea, în urmă cu 20 de ani / Foto: Instagram

Gabriela Cristea (48 de ani) a devenit cunoscută după prezentarea emisiunii „Noră pentru mama”. Mai apoi, acum 15 ani, în 2008, s-a căsătorit cu omul de afaceri Marcel Toader. Din păcate, cei doi au divorțat după 5 ani, lucru care a afectat-o enorm, mai ales că a avut un mariaj care a lăsat-o săracă și nefericită. Vedeta are acum o căsnicie frumoasă alături de soțul ei, Tavi Clonda (43 de ani). Cei doi au împreună și două fete minunate.

Cum arăta Gabriela Cristea acum 20 de ani

Chiar dacă a avut parte de multe dezamărigi în viață, timpul pare să nu o fi schimbat așa mult pe prezentatoare. Și asta a dovedit-o o imagine, ce a publicat-o acum ceva timp pe pagina sa personală de Instagram, de pe vremea când era la început de carieră, acum 20 de ani, fiind surprinsă alături de alți patru colegi de breaslă.

„Ce am găsit eu aici?!? Cred că poza asta are 20 ani. Cine ghicește personajele?”, a fost mesajul care a însoțit fotografia. Deși imaginea datează de acum 20 de ani, Gabriela Cristea era la fel de frumoasă și radiantă ca acum.

Gabriela Crsitea acum 20 de ani, alături de alți patru colegi de breaslă / Foto: Arhiva personală
Gabriela Crsitea acum 20 de ani, alături de alți patru colegi de breaslă / Foto: Arhiva personală

Cu siguranță prezentatoarea TV nu arăta acum 20 de ani mult mai diferit decât arată în prezent, mai ales că își purta părul drept, lăsat pe spate, exact ca și acum. Fanii au ținut să o laude în secțiunea de comentarii. 

Știm cu toții că în urmă cu câțiva ani, Gabriela Cristea s-a căsătorit cu primul ei soț, Marcel Toader, și a avut o căsnicie destul de zbuciumată timp de cinci ani. Cei doi au divorțat și prezentatoarea TV trăiește în prezent o frumoasă poveste de dragoste cu soțul ei, Tavi Clonda, cu care are două fetițe. De asemenea, ea se poate lăuda cu o carieră de succes.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
wizz air avion la sol
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net