Încă o schimbare de look pentru Andreea Bălan, cu puțin timp înainte de a naște


    Andreea Bălan este însărcinată în 30 de săptămâniFoto: arhivă personală
Andreea Bălan este însărcinată în 30 de săptămâniFoto: arhivă personală

De când a descoperit că îi place să se joace cu culorile excentrice de păr, Andreea Bălan nu mai are astâmpăr. Pare că nu mai vrea deloc să-și lase blondul simplu în păr, așa cum o știe publicul său încă de pe vremea în care făcea parte din trupa Andre, și apelează la totul feluri de trucuri și culori.

A folosit culorile curcubeului, a fost albastră, gri, verde sau cu șuvițe roz, iar luni, 15 august, Andreea și-a surprins fanii cu o altă schimbare de look. Părul ei lung a fost vopsit în totalitate într-o frumoasă nuanță de mov. Chiar dacă în urmă cu ceva ani, era un lucru tabu ca femeile însărcinate să pună pic de pigment colorat în păr de-a lungul celor 9 luni în care își poartă fătul, descoperirile din domesiul cosmeticii le-au făcut pe graviduțe să fie cele mai în pas cu moda dintre femei. Asta fără a-și pune comoara din burtică în pericol. 

Cum această rețetă îi este la îndemână și Andreei Bălan, vedeta nu ezită să apeleze la ea ori de câte ori simte nevoia unei schimbări. Cine știe ce îi mai trece prin cap și cum își va întâmpina bebelușa programată să vină pe lume în octombrie?!

Andreea și-a făcut părul mov
Andreea și-a făcut părul mov
cub gazi demirel png
marius buga pro tv foto facebook jpg
cub horoscop 1 gif
Carmen Bruma face sport
cub oana roman png
înșelat jpg
cladiri bucuresti jpeg
bogdan ioan la vocea  jpg
image
image
image
image
image
image
bogdan ioan la vocea  jpg
cub oana roman png
Jorge, aici alături de fosta  soţie, Alina, şi de fetiţa lor, Karina, acum în vârstă de 5 ani, pe vremea când formau o familie fericită jpeg
sergiu nicolaescu 2011 JPG
angela similea
baza jill biden 2 (captura video) jpg