Irina Loghin, victima unei escrocherii cu medicamente. Artista a ajuns la poliție: „Sunt extrem de supărată și întristată”

Irina Loghin (85 de ani), una dintre cele mai iubite și apreciate cântărețe de muzică populară din România, a ajuns victima escrocilor care vând tratamente ilegale în mediul online. Artista a ținut să le transmită un mesaj important fanilor, după ce ar fi apărut pe Internet tot felul de informații false potrivit cărora ar fi grav bolnavă și imagini trucate cu ea, fără acordul ei, pentru provomarea unui medicament. De asemenea, a angajat un avocat și vrea să ia măsuri legale.

banner irina loghin png

„Regina muzicii populare” a fost recent victima unei escrocherii online. Irina Loghin, în vârstă de 85 de ani, a ajuns la Poliție, după ce au apărut pe Internet numeroase informații false potrivit cărora ar fi grav bolnavă și imagini trucate cu ea, fără acordul ei, prin care recomandă urmăritorilor ei un medicament ce ar fi ajutat-o să se vindece.

Artista a apelat la rețelele de socializare pentru a le transmite fanilor că nu face reclamă la niciun medicament, că nu este nimic adevărat și orice mesaj de acest gen este complet fals. De asemenea, a susținut că se simte „foarte bine și sănătoasă”. În plus, a angajat un avocat și vrea să ia măsuri legale!

„Vreau să vă asigur pe toți că aceste știri sunt complet neadevărate”

Dragi prieteni, am fost informată că în mediul online circulă informații false și imagini trucate despre mine, în care se spune că aș fi grav bolnavă și că aș recomanda un anumit medicament. Vreau să vă asigur pe toți că aceste știri sunt complet neadevărate. Sunt foarte bine și sănătoasă.

Sunt extrem de supărată și întristată de aceste minciuni, mai ales că mulți prieteni și admiratori au fost afectați de aceste zvonuri. Înțeleg îngrijorarea voastră și vă mulțumesc pentru susținerea constantă, dar vă rog să nu dați crezare acestor informații rău intenționate. Am angajat un avocat și vom lua măsuri legale, atât penale, cât și civile împotriva celor care au răspândit aceste minciuni și mi-au afectat grav imaginea. Vă mulțumesc pentru înțelegere și vă asigur că veți primi toate noutățile direct de la mine”, a transmis Irina Loghin, pe pagina sa personală de Facebook.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net