Cum reușește Irina Loghin să aibă o siluetă impecabilă. Alimentul la care a renunțat de mai bine de 50 de ani

La cei 85 de ani ai săi, Irina Loghin are o siluetă demnă de invidiat. Mulți dintre fanii interpretei de muzică populară s-au întrebat, de-a lungul timpului, cum reușește aceasta să se mențină în formă. Ei bine, se pare că artista le-a dezvăluit marele secret celor care o apreciază.

Cum se menține în formă Irina Loghin, la 85 de ani
Cum se menține în formă Irina Loghin, la 85 de ani

Irina Loghin a renunțat la carne

Irina Loghin nu s-a sfiit și a vorbit deschis despre trucurile la care apelează pentru a arăta cât mai bine la cei 85 de ani ai săi. Cântăreața a mărturisit că are un stil de viață sănătos, de mai bine de 5 decenii, însă marele ei secret este faptul că a renunțat la un aliment care, de altfel, nu i-a plăcut niciodată. Pe de altă parte, solista de muzică folclorică spune că mănâncă foarte des semințe de dovleac sau floarea soarelui, dar și migdale.

„Eu nu mai consum carne de mai bine de 50 de ani, oricum nu mi-a plăcut niciodată, nici în copilărie. Dar, îmi iau proteinele necesare organismului din semințe, pe care le cumpăr din Piața Obor, acolo găsești o varietate. Îmi completez proteina din soia, din migdale, din tot felul de semințe, mai ales de dovleac și de floarea-soarelui, sunt bune și pentru perioada de post, când nu se mănâncă deloc carne.

Le spăl, le pun la uscat, le mănânc așa sau le gătesc în diverse rețete. Este de datoria fiecărei persoane să aibă grijă de ea, de sănătate. Eu mereu am avut grijă să nu mă îmbolnăvesc. Nu pot însă nici să le impun oamenilor ce să facă și ce să mănânce, să renunțe la carne, așa cum am făcut eu. Fiecare are un stil de viață, o dietă, cu care s-a obișnuit”, a mărturisit Irina Loghin pentru Playtech Știri.

Irina Loghin petrece foarte mult timp cu nepoțica ei

Nu puțini sunt cei care știu că Irina Loghin își adoră nepoțica de când aceasta a venit pe lume. Astfel, în timpul liber, artista îi dedică fiecare moment micuței pe care o iubește enorm.

„Este o minunăție de copil, o iubesc enorm. Dar, cred că fiecare bunică este topită după nepoți, e o iubire aparte, nu e ca cea de părinte, e o apropiere cum nu există. Pentru mine, nepoțica este lumina ochilor mei”, a mai adăugat artista pentru sursa citată.

Anul trecut, vedeta și-a dorit să fie prezentă la botezul fetiței, în ciuda faptului că fusese recent externată din cauza unor probleme de sănătate.

„Acum mă simt bine, am făcut fizioterapie, am urmat sfatul medicilor, nu mai am probleme de sănătate. Oricum, fac mișcare, ies la plimbare în parc. Le recomand tuturor măcar 20 de minute de mișcare, de mers, la pas, în fiecare zi”, spunea atunci Irina Loghin.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Evacuare militari ucraineni Azovstal - 17 mai 2022 / FOTO EPA-EFE
image
image
image
image
image
image
banner jador png
banner ioana nastase png
lavinia parva jpeg
image png
oana radu colaj facebook jpg
Florin Piersic scaled e1692821158751 jpg
laura cosoi fetite colaj facebook jpg
banner alexia eram png
image
actualitate.net
image
actualitate.net