Planta care te scapă de coșuri. Niciun medicament nu e mai eficient decât ea

Mai mult ca sigur că o bună parte dintre noi am avut perioade în care acneea ne-a dat o mulțime de bătăi de cap și nu am avut idee cum să scăpăm de această problemă. Din fericire, există o plantă banală care ne poate fi de ajutor împotriva acestei probleme!

Planta care ne poate salva tenul
Planta care ne poate salva tenul

Cei dintre noi care ignorăm sănătatea tenului nostru vom observa, destul de rapid, consecințele atât de vizibile ale acestei decizii. Pielea noastră trebuie curățată zilnic, indiferent dacă suferim, sau nu, de acnee. Altfel, riscăm să începem să ne confruntăm cu probleme destul de serioase!

Iar perioada de vară, în care temperaturile ajung la valori extreme, iar pielea noastră este expusă la raze UV, tenul poate fi mult mai afectat de inflamații. Din acest motiv, este foarte important să utilizăm creme pentru protecție solară, de-a lungul verii!

Planta care ne poarte menține sănătatea tenului

Din fericire, pe lângă cremele cu protecție solară, sau diverse alte soluții din comerț, există și unele plante care ne pot fi de ajutor, atunci când vine vorba despre sănătatea tenului. Acestea sunt foarte utile atunci când vine vorba despre curățarea feței, iar una dintre aceste plante benefice este lavanda!

Specialiștii ne spun că lavanda poate avea proprietăți utile de vindecare și hidratare, fiind și un foarte bun antioxidant pentru tenul nostru. 

Lavanda poate fi utilă tenului nostru

Mai mult decât atât, specialiștii ne mai spun și faptul că lavanda are abilitatea de a distruge o bacterie extrem de rezistentă, fiind vorba despre stafilococul auriu. În plus, lavanda poate să elimine celulele moarte de pe piele, astfel că acneea nu va mai apărea.

Această floare atât de superbă, cu un parfum apreciat de-a lungul întregii lumi, poate fi utilizată sub formă de ceai, tinctură, cremă, sau chiar și ulei esențial antibacterian. Astfel, dacă avem probleme cu acneea, trebuie să știm că lavanda poate fi foarte utilă pentru sănătatea pielii noastre și ne poate scăpa de această problemă atât de supărătoare. Iar partea cea mai bună este faptul că lavanda poate fi utilizată în nenumărate forme. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și William în 2022 la Royal Charity Polo Cup, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
aleea cununilor facebook jpg
piki antena 1 jpg
WhatsApp Image 2024 09 17 at 15 31 26 jpeg
458400548 832479939068191 3801187412317697331 n (1) jpg
bani multi pensie jpg
stefan cel mare GettyImages 878490466 jpeg
dragos tabaran a murit jpg
sticle de plastic reciclare INATECH jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net