Irinel Columbeanu are multe deprinderi de milionar și acum. Ce pofte nu-și poate stăpâni, cu toate că e falit

Irinel Columbeanu, odată printre cei mai avuți oameni din România, a cunoscut o transformare drastică a situației sale financiare, pierzându-și întreaga avere acumulată de-a lungul timpului.

Obiceiurile de milionar de care Irinel Columbeanu nu se dezice / foto: captura TV
Obiceiurile de milionar de care Irinel Columbeanu nu se dezice / foto: captura TV

În prezent, fostul magnat se află într-un azil pentru bătrâni, loc unde beneficiază de îngrijirea necesară și de un loc sigur de locuit.

Chiar dacă acum duce o viață mult mai simplă, Irinel Columbeanu nu și-a abandonat complet vechile obiceiuri de milionar, în special cele legate de gusturile sale culinare.

Conform declarațiilor făcute de Ion Cassian, citate de Playtech, directorul centrului pentru vârstnici, Columbeanu continuă să manifeste anumite preferințe alimentare specifice perioadei sale de glorie. 

Ce îi cere Irinel Columbeanu lui Ion Casssian să-i cumpere

Deși mesele sale zilnice sunt stabilite de un nutriționist, ținând cont de necesitățile de sănătate ale fiecărui rezident, Columbeanu își exprimă ocazional dorințe pentru alimente specifice, cum ar fi sushi și croissante.

Ion Cassian a menționat că, în ciuda schimbărilor prin care a trecut, Columbeanu s-a adaptat bine la viața în azil, un loc unde și tatăl său și-a petrecut ultimele zile.

Acesta a reușit să păstreze anumite elemente ale stilului său de viață anterior, chiar dacă acum trăiește în condiții mult mai modeste decât în perioada când locuia în luxosul său palat de la Izvorani.

Din păcate, situația financiară a lui Columbeanu nu s-a îmbunătățit, acesta având în continuare datorii către azil. Totuși, Cassian a asigurat că nu există riscul ca fostul milionar să fie evacuat, chiar dacă nu își poate achita integral datoriile. El va putea rămâne în azil, fiind susținut de pensia sa de 2.000 de lei.

Irinel Columbeanu nu a fost abandonat de prieteni

În ciuda circumstanțelor sale dificile, Columbeanu nu a fost abandonat de prietenii săi, care îl vizitează frecvent, demonstrând o adevărată prietenie.

În ceea ce privește relația cu fiica sa, Irinuca, se pare că aceasta este una solidă, deși ea nu a reușit încă să vină în România pentru a-l vizita.

Totuși, menține legătura cu tatăl său prin telefon și încearcă să-l sprijine financiar în măsura posibilităților.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
horoscop webp
Enzo chefi la cutite jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net