Jean Paler a făcut-o pe Denise Rifai să plângă! Dezvăluirile emoționante ale actorului au afectat-o profund

Ultima actualizare:

Jean Paler, unul dintre cei mai consacrați actori românești de comedie, a spus „da” invitației lui Denise Rifai în cadrul uneia dintre cele mai urmărite emisiuni: 40 de întrebări cu Denise Rifai, de la Kanal D. Marele actor a vorbit cu nostalgie și emoție puternică despre dorul de părinți și cum îi menține vii în amintirea lui. 

image

Printre nenumăratele mărturisiri din timpul emisiunii, Jean Paler a vorbit despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimul timp. Până la vârsta de 71 de ani, artistul a fost nevoit să se supună mai multor intervenții chirurgicale și consideră că a scăpat din toate cu ajutorul lui Dumnezeu.

Jean Paler: „Părinții au fost și vom rămâne părinți”

Deși cei care i-au dat viață, l-au crescut și l-au iubit nu se mai află printre noi, Jean Paler a vorbit despre cât de tare doare dorul de părinți atunci când nu-i mai ai. Denise Rifai, cu lacrimi în ochi în propria emisiune. 

„Foarte dor, dar timpul cerne. Clepsidra nu s-a oprit. Voi ajunge la ei poate peste puțin timp sau nu se știe. Zilele nu se întorc niciodată, așa cum am spus. Asta este. E foarte greu. Chiar dacă am 71 de ani, părinții au fost și vor rămâne părinți, enigmatici și cuminți, privește-i cum se duc”, a spus acesta în emisiunea d la Kanal D. 

S-a confruntat cu noi probleme de sănătate 

După ce Denise Rifai i-a adresat întrebarea cu numărul 5: „De câte ori v-a scos Dumnezeu din ghearele morții?”, actorul de comedie a mărturisit că ajutorul Creatorului a fost nelipsit. Se consideră un om iubit de Dumnezeu și nu ezită să-I mulțumească în orice moment:

„Păi... Ultima oară, acum 3 săptămâni, când mi s-au mai montat două stenturi, în total am 9, plus un defibrilator. Am făcut 3 infarcturi, dacă stăm să le calculăm, să adunăm, să le punem una lângă alta, m-a iubit enorm de mult și mă iubește.

Probabil genul ăsta de oameni, cum sunt eu, sunt iubiți de Dumnezeu sau au Dumnezeul lor. Îi mulțumesc și mă înclin în fața Lui, chiar dacă nicio făptură omenească nu l-a văzut”, i-a răspuns Jean Paler acesteia.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
profimedia 0869423933 jpg
image
image
image
image
image
image
Ieri, în Joia Mare, atunci când artista a avut o zi liberă și a vopsit ouă pentru Paște, alături de cei doi copii ai săi, fiul său mai mare, Albert ( 14 ani) și fetița ei, Aida (12 ani)
image png
mihai margineanu jpeg
marina voica jpg
image png
banner Tania Budi Mihai Trăistariu png
maria carneci jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net