Jean Paler, detalii din intimitate. Cu ce număr impresionant de femei a făcut amor

Jean Paler este unul dintre cei mai consacrați actori de comedie din România, dându-le viață personajelor pe scenele de teatru din țară cu șarmul său. A atras, însă, și atenția multor femei, dar a avut ghinion când a fost vorba de relații serioase. Ce număr impresionant de femei a sedus Jean Paler.

Cu ce număr impresionant de femei a făcut amor Jean Paler / foto: arhiva Click!
Cu ce număr impresionant de femei a făcut amor Jean Paler / foto: arhiva Click!

Este unul dintre cei mai celebri actori din România, iar cu ajutorul șarmului său, Jean Paler a cucerit multe femei de-a lungul vieții. Deși nu este și nu era un bărbat bogat, se pare că artistul a cucerit jumătate din numărul femeilor pe care Ilie Năstase le-a avut. Vedeta a vorbit acum ceva timp despre acest subiect și a dezvăluit că a avut peste 1.000 de doamne în patul său.

„N-oi fi fost eu frumos ca Ilie Năstase, n-am avut peste 2.500 de femei, cum se laudă, dar la jumătatea lui tot am fost. El avea bani și faimă, eu eram vesel. Orice femeie se apropie de un tip pus pe șotii, să o facă să zâmbească. Mă iubeau femeile, pentru că nu sunt zdravăn, mă vedeau mai zăpăcit”, a declarat cu ceva timp în urmă Jean Paler, potrivit bzi.ro.

Femeia pe care o iubea l-a înșelat

De asemenea, actorul a avut ghinion când a fost vorba de relații serioase. El a recunoscut că s-a îndrăgostit de o femeie mai tânără, care era, de asemenea, și mama unui copil. Deși avea în plan să se căsătorească cu ea și să îi adopte copilul, a aflat că aceasta îl înșela cu un alt bărbat.

„M-am despărţit de iubită în 16 ianuarie. A greşit şi nu a mai fost să fie. Era o tipă bolnavă de Facebook. Aşa am găsit-o, aşa am lăsat-o. Îi plăcea mai mult la Facebook decât să aibă o familie. După doi ani, am prins-o eu fără vrere. Am deschis pagina ei de Facebook şi am văzut că-i spunea unuia că-l pupă, că-l aşteaptă la cafea şi ăla venea la cafea.

Eu am vrut s-o iau cu tot cu copil. Pusesem foarte mult suflet în copilul ăla. Ea ţine partea ei că ea nu a greşit, că ea doar postează şi se uită pe site-uri de modă. Îmi pare rău că ţin foarte mult la ea şi am ţinut foarte mult la relaţia cu ea şi la copilul ei. Am vrut să mă mut cu ea şi cu copilul. Dar, a greşit foarte mult”, a mărturisit artistul, relatează viva.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Record peste Arad 3 jpg
image
image
image
image
image
image
alina sorescu jpg
Tată de trei copii, îndrăgitul artist își face programul astfel încât să poată petrece timp și cu ei
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net