Jessie Baneș, vacanță de vis! Artista a dezvăluit cum își împarte timpul între viața personală și viața profesională: „De foarte multe ori simt că clachez”

#Exclusiv Click!

Deși niciodată nu are stare și muncește continuu, artista și jurnalista Jessie Baneș a decis să pună „stop” la muncă și să se bucure de vacanță. Timp de o lună a decis să lasă toată treaba deoparte și să călătorească. A străbătut țara în lung și în lat, dar și-a făcut timp și pentru o vacanță luxoasă în Dubai alături de iubitul său Andrei Gușă și sora acestuia. Frumoasa Jessie a imortalizat fiecare moment special alături de cei dragi și a postat imaginile pe rețelele de socializare. Nu am putut însă să nu observăm talia de viespe pe care o are și am decis să îi aflăm secretele. Cum își menține trupul, mintea și sufletul echilibrate deși tot timpul este pe fugă, aflăm chiar de la ea!

image

Jessie Baneș, vacanță de vis!

Bună, Jessie! Ce mai faci? Cum îți petreci vara aceasta? Ești în continuare la fel de axată pe muncă?

Frumusețea meseriei de jurnalist constă în faptul că nu ai nici vacanță, nici pensie. Mereu se întâmplă evenimente importante care merită dezbătute și discutate, atât în România, cât și la nivel mondial. Totuși, este indicat să faci și o pauză, pentru a-ți limpezi gândurile și pentru a privi lucrurile dintr-o altă perspectivă. Nu sunt neapărat de acord cu zicala că pauzele lungi și dese sunt cheia marilor succese, dar uneori începem să funcționăm pe pilot automat. Acesta este momentul în care cred că trebuie să te oprești din ceea ce faci, să faci un pas în spate, să privești lucrurile obiectiv și să te analizezi. Cititul mă ajută foarte mult în aceste momente, deoarece mă forțează să-mi pun întrebări noi și să privesc lucrurile dintr-un alt unghi.

În concediu ai de gând să mergi? Dacă da, unde?

Vara aceasta m-am răsfățat cu vacanțe, deoarece mi-a permis și timpul. Am avut o pauză de o lună de la toate activitățile mele, așa că am hotărât să petrec câteva zile pe litoralul românesc, două săptămâni în Dubai, iar după ce m-am întors în țară, am mers în Delta Dunării. Acolo avem doi prieteni cu niște locații de vis, așa că am profitat din plin și m-am relaxat. Am citit în total șapte cărți și acum mă întorc la treabă, cu forțe proaspete!

Jessie, ai o talie de viespe. Vreau să ne dezvălui secretul tău prin care te menții atât de bine.

Nu există niciun secret, oricât de mult ne-am dori asta. Trebuie doar să faci sport ca un nebun și să te abții cât de mult poți de la mâncare. Și, desigur, puțin noroc de la mama natură. Văd adesea pe rețelele de socializare influencerițe care promovează un stil de viață nerealist. Se postează mâncând prăjituri și mâncare nesănătoasă, și totuși arată bine. Minciuni gogonate! Sigur, există și varianta asta, dacă după aceea apelezi la intervenții chirurgicale. Dar aceasta nu este o soluție. Eu fac sport în fiecare dimineață și încerc să mănânc cât de corect se poate. Dar suntem oameni și este normal să avem pofte. Să nu credeți că eu nu mănânc câteodată prăjituri sau mâncare nesănătoasă. Dacă te abții să-ți satisfaci poftele, devii frustrat. Așadar, cel mai important este să ai un stil de viață echilibrat, cu cât mai puține concesii și foarte multă muncă fizică.

Înțeleg că te-ai confruntat cu niște probleme de sănătate din cauza alimentației. Spune-ne mai multe despre asta. Ce sfaturi ai pentru cititori?

Mâncarea, care ar trebui să ne hrănească, a ajuns astăzi o otravă pentru corpul uman. Este atât de procesată și de stropită cu substanțe toxice, încât mă mir cum putem să trăim mai mult de 40-50 de ani. De aceea vedem atât de multe boli care nu existau pe vremea bunicilor noștri și oameni atât de bolnavi. Înainte, oamenii mâncau doar ceea ce își cultivau în grădină și trăiau sănătos. Astăzi, mâncăm doar din supermarket. Suntem comozi și asta o să ne distrugă - totul a devenit ieftin, dar o să plătim scump. Nu avem deloc control asupra produselor pe care ni le punem pe masă, nu știm ce mâncăm. Acesta este și un rezultat al politicilor dezastruoase din România.

Artista a dezvăluit cum își împarte timpul între viața personală și viața profesională

De asemenea, vreau să ne spui cum reușești să combini munca și viața personală. Care este secretul tău pentru a-ți menține viața echilibrată?

De foarte multe ori simt că clachez. Viața noastră este pe repede înainte, totul se schimbă de la o oră la alta și trebuie să te reinventezi în fiecare zi. Altfel, nu ai nicio șansă să reziști. Trăim un haos. Văd în jurul meu foarte mulți oameni care nu rezistă psihic la malaxorul vieții și, câteodată, și eu simt că nu pot să fac față atâtor provocări. Muncim foarte mult pentru că ne dorim să excelăm pe plan profesional și uităm de noi, de sufletul nostru și de lucrurile care contează cu adevărat în viață. Poate că aceste timpuri pe care le trăim sunt printre cele mai grele pentru om, deși, din punctul de vedere al bunăstării, sunt cele mai bune. Asta înseamnă că nu bunăstarea este răspunsul în viață. Trăim într-o lume transumanistă care nu mai e compatibilă cu firea și sensibilitatea umană. De aceea există atâtea cazuri de depresie sau de oameni care ar avea potențial, dar care nu se regăsesc în această lume cu susul în jos. Așadar, dacă am ajuns până aici, nu pot decât să-i mulțumesc lui Dumnezeu. Doar El este echilibrul meu.

În muzică ce ne mai pregătești?

Pe 9 septembrie voi lansa o nouă melodie care se numește „Mama mă vrea azi mireasă”, pentru care am pregătit și un videoclip. Fiecare creație este inspirată din timpurile pe care le trăim, iar această nouă piesă va aborda tema diferenței dintre generații. Este despre lupta dintre părinții care doresc să-și vadă copiii la casa lor și tânăra generație care pune pe primul loc munca și cariera, lăsând familia pe plan secundar. Și în această piesă este vorba despre ce discutam mai sus: echilibrul. Fiecare parte are dreptate în felul ei, dar trebuie să căutăm mereu calea de mijloc.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
banner pensiuni png
Steve Aoki Neversea (1) jpg
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
Banner Sanda Țăranu
image
actualitate.net
image
actualitate.net