Lidia Buble şi Răzvan Simion, prima ieşire în public ca şi cuplu

Ultima actualizare:

    Răzvan Simion (35 de ani) și Lidia Buble (22 de ani), la prima lor apariție oficială, 8 noiembrieFoto: Sever Gheorghe
Răzvan Simion (35 de ani) și Lidia Buble (22 de ani), la prima lor apariție oficială, 8 noiembrieFoto: Sever Gheorghe

Lidia Buble (22 de ani) şi Răzvan Simion (35 de ani) nu-şi mai ascund povestea de iubire. Cei doi au fost prezenţi, duminică seară (8 noiembrie), la cununia religioasă a Ancăi Serea cu Adi Sînă.

Solista şi prezentatorul matinalului de la Antena 1 au venit la cununia religioasă a lui Adi Sînă şi Anca Serea, ţinându-se de mână. Lidia şi Răzvan au fost extrem de eleganţi şi au intrat în biserică ca un cuplu în toată regula. Pentru acest eveniment, artista a îmbrăcat o rochie lungă, neagră, mulată pe corp. Lidia nu a avut nicio problemă cu frigul, motiv pentru care nu a purtat nicio haină pe deasupra rochiei. La fel de elegant a fost şi Răzvan, care s-a asortat la fix cu partenera lui. El a optat pentru pantaloni şi cămaşă neagră, la care a adăugat un sacou de culoare vişiniu.

Lidia Buble şi Răzvan Simion, prima apariţie în public ţinându-se de mână

Aceasta este prima lor apariţie publică ca şi cuplu. Dacă până acum evitau să fie fotografiaţi împreună, de data aceasta, Răzvan şi Lidia nu au făcut risipă de gesturi tandre în faţa aparatelor de fotografiat, cei doi atrăgând toate privirile celor prezenţi la ceremonie.

La începutul lunii iunie, fotoreporterii Click! l-au surprins pe Răzvan Simion ieşind din locuinţa blondinei cu care se iubeşte de mai bine de jumătate de an. La câteva zile, prezentatorul a anunţat separarea de soţia lui, Diana, cea în grija căreia au rămas cei doi copii ai cuplului, Ianca şi Tudor, însă nu a suflat o vorbă despre presupusa relaţie cu Lidia Buble.

Răzvan Simion şi Diana s-au iubit din studenţie

Răzvan şi Diana s-au cunoscut în studenţie şi au doi copii
Răzvan şi Diana s-au cunoscut în studenţie şi au doi copii

Povestea de iubire dintre Diana şi Răzvan a început în anul 2000, pe când cei doi erau studenţi, cu aspiraţii mari. Originar din Reşiţa, Răzvan Simion şi-a început cariera alături de Dani Oţil în 1995, la Radio Contact Reşiţa, de unde s-au transferat la Radio Vest Timişoara şi la Naţional FM Bucureşti. Din 2008 realizează matinalul Antenei 1, «Neatza cu Răzvan şi Dani». El şi Diana au doi copii, pe Ianca şi pe Tudor, iar matinalul a pozat tot timpul într-un familist convins. Soţia i-a trecut cu vederea și alte derapaje pe care le-a avut în trecut. 

Tatăl o credea virgină pe Lidia Buble

Lidia Buble provine dintr-o familie cu 11 copii, cu o educaţie religioasă foarte puternică, având în vedere că tatăl său este preot. Tocmai de aceea, Viorel Buble s-a arătat indignat de situaţia în care se află fiica lui.“Cred că e virgină, şi ea ştie că are o înţelegere cu mine să îmi prezinte băiatul cu care se va căsători, să văd de unde se trage, dacă e cinstit, serios”, a declarat tatăl Lidiei Buble, exclusiv pentru Click!, în luna iulie a acestui an.

image
image
image
image
image
image
banner oana zăvoranu png
Prințesa Diana  sursa   GettyImages jpg
banner alexandru arșinel png
banner chef florin dumitrescu
banner nelu ploieșteanu png
Alina Sorescu si Alexandru Ciucu