Lino Golden, jigniri fără precedent la adresa unui TikToker iubit de toată România: „Du-te dracu de scârbos”

Lino Golden a publicat, recent, un clip pe pagina lui de TikTok în care aduce jigniri serioase unui celebru TikToker din țara noastră. Totul a plecat de la modul cum mănâncă acesta o shaorma. Comentariile nu au încetat să apară. Iată ce au spus internauții. 

Lino Golden a jignit un tiktoker cunoscut Foto: Instagram
Lino Golden a jignit un tiktoker cunoscut Foto: Instagram

Lino Golden, jigniri pe TikTok

Lino Golden a publicat un clip, pe pagina lui de TikTok, în care a jignit un tiktoker cunoscut de la noi din țară. Acesta l-a înjurat, după ce a văzut cum a luat o înghițitură dintr-o shaorma. Fanii acestuia au sărit imediat cu comentarii. „Următorul meci în rxf va fi Lino vs Andu",  În sfârșit cineva ia atitudine", „Lino, ăsta este cel mai bun lucru pe care l-ai scos pe gură".  

Andu este unul dintre cei mai cunoscuți și iubiți TikTokeri din România. Se ocupă exclusiv cu promovarea contentului legat de mâncare și testează diverse preparate fie din supermarketuri, fie din restaurante. 

Cine este Lino Golden

Lino Golden este unul dintre artiștii tinerei generații de la noi din țară. Pe numele său real, Radu Cârstea, este un puști care a cunoscut gustul succesul încă de la vârsta la care alții nici nu visau. Născut în Brașov, Lino a cochetat cu muzica încă de la vârsta de 6 ani, când a descoperit violoncelul. Ulterior a urmat lecții de pian și a compus prima sa piesă hip hop la 13 ani.

Pasiunea pentru muzică i-a fost insuflată lui Lino de către tatăl său, care și el la rândul lui a cântat la violoncel. Din păcate, Lino și-a pierdut tatăl la vârsta de 18 ani și a declarat în cadrul emisiunii „Fiță cu Adiță”, difuzată pe canalul de YouTube theXclusive, că nici acum nu a trecut peste moartea tatălui său și că încă vorbește cu el. Nu treci peste niciodată. Ba chiar, cu cât creștem, altfel este sentimentul. El m-a băgat la școala de muzică de la 6 ani. Eu vorbesc cu el zilnic .”, a declarat Lino Golden în cadrul emisiunii Fiță cu Adiță.

Cum a ajuns cunoscut Lino Golden 

Se spune că succesul lui Lino Goden i se datorează celui care i-a fost mentor pentru o bună perioadă, lui Alex Velea.  Acesta a văzut în Lino Golden un adevărat succes și l-a „adoptat” atât în familia sa, cât și în proiectele sale muzicale. Astfel, în semn de recunoștință, Lino Golden și-a tatuat chipul mentorului său.

Din păcate, însă anumite discuții i-au făcut pe cei doi să își spună cuvinte dureroase, iar prietenia dintre ei doi s-a rupt de mai bine de trei ani. Acum, artistul se gândește să-și șteargă tatuajul cu Alex Velea. 

De ce boală suferă artistul 

Artistul le-a mărturisit fanilor și despre ce boală suferă după toate necazurile de care a avut parte. Așa că, întrebat de urmăritori, Lino a recunoscut că a avut stări de depresie și că suferă de anxietate.  „Da. Și e greu să suferi de anxietate. Eu mă lupt cu ea zilnic, dar trebuie să fim puternici și totul o să fie bine”, a fost mesajul cântărețului Lino Golden, scris la InstaStory, pe contul său de Instagram.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
alex dobrescu si prietenul lui jpg
andreea balan si victor cornea instagram jpg
image png
dan nutu ileana popovici jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net