Îl știi pe «Smiley de la Pitești»? Cântă cu Loredana, de ziua ei!

Ultima actualizare:

Loredana Groza dă un concert de senzație de ziua ei, cu un scop nobil: reabilitarea Spitalului de Pediatrie din Pitești. Evenimentul, ce va avea loc la clubul Fratelli din București, reunește artiști foarte îndrăgiți de public precum Oana Sârbu, Smiley, originar din Pitești și mulți alții. Haideți și voi să susținem, alături de Lori, copiii bolnavi din Spitalul de Pediatrie. 

Loredana Groza va împlini 52 de ani, pe 10 iunie, și va celebra cu mare fast pe scenă, unde va oferi un show plin de emoție și energie, în cadrul unui eveniment caritabil, ce are drept scop strângerea de fonduri pentru reabilitarea Spitalului de Pediatrie din Pitești. 

Citește și: Loredana Groza, concert caritabil pentru reabilitarea unui spital de pediatrie

Fosta jurată de la «X-Factor» promite un spectacol pe cinste, unde va apărea alături de colegi de breaslă precum Connect-R, Oana Sîrbu și Natanticu. 

Lori a dorit să facă o surpriză fanilor și a postat pe contul personal de Instagram un clip de la repetiții, în care se află alături de Smiley și, în acest fel, a anunțat că simpaticul artist va fi și el prezent în cadrul evenimentului pentru a ajuta la strângerea de fonduri pentru copiii de la Spitalul de Pediatrie din Pitești. 

Citește și: Micutzu, întâlnire de gradul 0 cu Loredana Groza la România are Roast! Comediantul a roșit în fața divei

,,Dragii mei, vreau să-i mulțumesc lui Smiley, care a venit cu tot dragul. Pregătim un moment foarte tare și nu întâmplător, concertul ăsta este un concert caritabil și îți mulțumesc foarte tare că ai venit. Toată lumea m-a întrebat «De ce Spitalul din Pitești?», pentru că Smiley e din Pitești.", a spus Loredana în clipul postat pe Instagram. 

Loredana și Oana Sârbu pregătesc un moment special

Un moment cu adevărat emoționant va fi acela când Oana Sârbu va urca pe scenă alături de Lori, iar publicul va avea ocazia să vadă două artiste legendare din generația de aur ce vor oferi un recital de excepție pentru un scop nobil. 

Lori este de asemenea extrem de entuziasmată de întâlnirea cu Oana Sârbu și a împărtășit fanilor de pe Instagram un clip rar în care amândouă se pregătesc pentru show-ul ce va urma. 

,,În sfârșit cântăm împreună. Dragilor, pe 10 iunie la Fratelii facem un moment superb. O să vă emoționeze până la lacrimi." a spus Loredana în clipul postat alături de Oana Sârbu. 

Se anunță a fi un eveniment muzical unic, atât datorită artiștilor care își vor aduce contribuția, cât și a semnificației speciale pe care o implică, ajutorarea copiilor bolnavi căci câștigurile din bilete vor fi donate.

Hadeți și voi la un concert de neratat, o ocazie de a aduce alinare celor mici, aflați în suferință și de a împărtăși puțină speranță. 

Biletele pot fi achiziționate de pe Ia Bilet AICI.

Loredana vă așteaptă vineri, 10 iunie, orele 22:00, la Fratelli Studios, Strada Glodeni, nr 1-3, București pentru a susține reabilitarea etajului 6 al Spitalului de Pediatrie din Pitești. Biletele pot fi achiziționate de pe Ia AICI.

„Suntem nerăbdători să îi vedem vineri pe toți cei care au rezonat cu cauza pentru care luptăm, reabilitarea de la Pediatrie Pitești, și este o onoare pentru noi să fim alături de artiști de seamă din România în acest concert. Vrem să mulțumim pentru sprijin tuturor celor implicați și în special O-Mac, sponsorul principal al acestui eveniment.”, declară Alexandru Costache, Președintele Medici pentru România.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Cireșe în Piața Cibin din Sibiu în luna aprilie 2024 Colaj Ora de Sibiu
image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net