Marcel Pavel, despre iubirea modernă afectată de tehnologie: „Nu prea mai vezi acea dragoste cu patos”

Marcel Pavel, figura emblematică a muzicii românești, a stârnit mereu interesul publicului nu doar prin vocea sa puternică, ci și prin viața sa personală discretă. Artistul trăiește o adevărată poveste de dragoste de peste 30 de ani cu soția sa Violeta, iar împreună au 3 copii. Îndrăgitul cântăreț este de părere că, în prezent, iubirea a devenit robotică, iar acest sentiment s-a schimbat, în opinia sa, din cauza tehnologiei.

Marcel Pavel, despre iubirea schimbată din cauza tehnologiei / foto: arhiva Click!
Marcel Pavel, despre iubirea schimbată din cauza tehnologiei / foto: arhiva Click!

Marcel Pavel (64 de ani) este unul dintre artiștii faimoși ai acestei țări, iar românii au adorat fiecare apariție a artistului pe scenă sau la televizor. Are o căsnicie de peste 30 de ani, formând împreună cu soția sa Violeta unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc.

Artistul a mărturisit, într-un interviu recent, că a observat că, de-a lungul timpului, iubirea s-a schimbat, iar cauza ar fi tehnologia. De asemenea, este de părere că noile generații nu ar mai ști să iubească cu adevărat:

Marcel Pavel: „Tehnologia a stricat sentimentul de iubire”

„Iubirea cred că este într-un singur fel. Pentru mine, iubirea este un sentiment suprem. Acum, în prezent, iubirea mi se pare robotică, față de cum era în trecut. Nu știu dacă în prezent mai este timp de iubire, la cât de multe se întâmplă cu rețelele astea de socializare.

Tehnologia a stricat sentimentul de iubire, cultura și educația. Nu prea mai vezi acea dragoste cu patos, iar cei care o au, o ascund. Cred că artiștii iubesc mai cu patos, așa cred eu, dar depinde. Înainte, totul era mult mai natural”, a declarat Marcel Pavel, pentru playtech.ro.

Vorbind despre căsnicia cu Violeta, cântărețul a recunoscut că există gelozie în relație chiar și după 3 decenii, însă nu partenera lui de viață este cea geloasă: „În căsnicia mea, faptul că sunt artist, nu pot să spun că a cauzat cumva. În 30 și ceva de ani, noi nu am apucat să ne plictisim unul de celălalt. Iată, am o fetiță de 10 ani, fac direct nepoți. Pe mine mă apucă uneori gelozia, nu pe ea. Soția mea a fost balerină, arată foarte bine, mereu îi zic să fie cuminte.

Uneori, mă mai tachinează și îmi spune: «Nu crezi că ai întârziat cam mult?!» , dar doar atât îmi spune. Rar avem discuții. Dacă se ajunge la conflicte, din punctul meu de vedere, relația s-a terminat. Bărbatul nu are voie să greșească, chiar dacă ești bărbat și crezi că ai o scuză, nu există scuze. Bineînțeles, nici femeia nu are voie să greșească, asta este clar!”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
banner Antonio passarelli png
banner gabriela cristea lena enache png
de niro trump jpg
Medalioane de miel cu roşii a la Chef Jakob Hausmann
maia morgenstern colaj facebook jpg
anisia gafton colaj facebook jpg
banner delia png
oana si mioara roman colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net