Mariana Ionescu Căpitanescu, foc și pară pe fiul său. Artista, profund deranjată: „Sunt supărată în legătură cu asta”

Una dintre cele mai cunoscute și mai respectate cântărețe de muzică populară -Mariana Ionescu Căpitănescu se confruntă cu o mare dramă generată chiar de către fiul ei - Anthony Căpitănescu, care s-a apucat să cânte manele, un gen de muzică cu care mama lui nu este de acord. 

Mariana Ionescu Căpitănescu, alături de fiul ei / foto: Captură Pro TV
Mariana Ionescu Căpitănescu, alături de fiul ei / foto: Captură Pro TV

Tânărul, desigur, născut cu talent muzical, i-a provocat o mare dezamăgire mamei sale. În ciuda faptului că artista l-a îndemnat să studieze muzica clasică, a sperat că își va face o carieră în acest domniu. În schimb, adevărata pasiune a tânărului a fost să cânte manele, fapt care a nemulțumit-o pe cea care i-a dat viață. 

Mariana Ionescu Căpitănescu: „Sunt supărată în legătură cu asta” 

Îndrăgita cântăreață de muzică populară și-a luat prin surprindere fanii de pe TikTok. Recent, Mariana Ionescu Căpitănescu și-a strigat nemulțumirea în mediul online, după ce fiul ei s-a apucat de cântat manele. 

Este supărată pentru faptul că nu a ales să cânte muzică clasică sau populară, și chiar i-a cerut lui Anthony, în mod public, o explicație pentru decizia pe care a luat-o. 

„Vă salut pe toți urmăritorii mei de pe TikTok! Vă mulțumesc că mă urmăriți, și astăzi vreau să vă vorbesc despre băiatul meu, Anthony Căpitănescu. 

Unii dintre dumneavoastră deja știți că el face muzică de ceva timp, dar eu sunt confuză în legătură cu asta, pentru că atunci când era mic l-am dat să studieze muzică clasică. A studiat Mozart, Bach, și bineînțeles că poate vă așteptați să cânte acum, să facă muzică clasică sau chiar populară. Dar nu, nu face niciun din astea. Și sunt supărată în legătură cu asta. 

Voi pune un fragment de-al lui pe TikTok, să vedeți și voi ce cântă: 

Vreau o explicație de la tine, Anthony! Pentru că ești băiatul meu, știu că acolo nu poți face tot ce îți trece prin cap, dar știu că ești un băiat responsabil, așa că te rog să-mi dai un răspuns!”, a transmis, pe TikTok, Mariana Ionescu Căpitănescu. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Prințul Harry Regele Charles Foto Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
image png
Banner Marina Almășan
banner pensiuni png
larisa udila jpg
banner Anamaria Ferentz png
Banner Simona Florescu
Banner Claudia Ghitulescu
rummer willis costum baie jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net