Marius Elisei a devenit șofer Uber. Fostul Oanei Roman și-a găsit o iubită mai mare cu zece ani

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Schimbări majore în viața lui Marius Elisei, cel care a fost partenerul de viață al Oanei Roman vreme de 10 ani. Bărbatul lucrează ca șofer pe Uber și pare să fie fericit cu noua femeie din viața lui pe care o etalează mândru pe social media, semn că relația lor este una oficială. Pe bruneta frumușică o consideră "suflet pereche" și pare să fie următoarea doamnă Elisei.

Cum se descurcă Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman
Cum se descurcă Marius Elisei după despărțirea de Oana Roman

În timp ce Oana este discretă cu viața personală și se dedică creșterii fiicei sale fără să se etaleze cu vreun reprezentant de sex masculin, iată că la polul opus Marius Elisei, fostul soț și bărbatul cu care are un copil reușit, este foarte asumat cu modul în care își trăiește viața după despărțirea definitivă care a avut loc la început de an.

Pare fericit și "destresat", cel puțin asta reiese din postările și comentariile sale de pe instagram. Dacă fiica lui Petre Roman a afirmat public că deocamdată nu este interesată să își refacă viața, Marius e ceva mai optimist, pe picior de însurătoare cu o brunetă frumușică, în vârstă de 40 de ani care lucrează în domeniul medical și pe care a cunoscut-o în luna septembrie. Cei doi s-au mutat împreună la scurt timp după ce au interacționat, iar acum după trei luni de conviețuire, lucrurile par să fie foarte serioase.

"Îți mulțumesc pentru că mi-ai pus din nou zâmbetul pe buze", "Suntem un cuplu sănătos", "Cel mai uimitor lucru din lume este să privești pe cineva la care ții cu adevărat, și să știi că simte același lucru pentru tine. Te iubesc"- acestea sunt aprecierile lui Marius față de noua sa parteneră cu care apare în poze pe social media.

Cu forme sexy, brunetă cu părul lung și ochi negri, fata se pare că i-a cucerit inima. Deocamdată Marius nu se aruncă să folosească cuvinte mari despre viitorul relației sale, dar nici nu exclude un nou mariaj, poate chiar cu domnița cu care s-a mutat. Mai ales că se comporta deja ca o familie și muncesc ca "pentru casă".

Marius Elisei s-a apucat de Uber

Dacă despre iubită se știe că lucrează ca și cadru medical, ei bine, Marius este șofer pe Uber. Odinioară a lucrat ca șofer la o florărie din București unde se ocupa sa livreze comenzile frumos parfumate, însă de câteva luni, fostul soț al Oanei Roman se ocupă mai nou să ducă oameni la destinații. De curând ne-a fost împărtășită experiența unui client de-ai lui Marius care a avut cuvinte de laudă la adresa acestuia.

„Mare mi-a fost mirarea să văd cine e la volanul mașinii. Chiar exul Oanei Roman despre care mi-am făcut o părere foarte bună. Un șofer echilibrat, foarte respectuos. Nu a vorbit în plus, așa cum se mai practică, a fost atent la drumul lui și doar atât, și am observat cât de curată era mașina. La final mi-a urat o zi frumoasă". Este șofer de top, cu nivelul Gold, datorită serviciilor pe care le pune la dispoziția pasagerilor, ne-a spus sursa noastră. 

Cursa a costat aproape 28 de lei, iar venitul lunar al lui Marius poate ajunge la 1.000 de euro pe lună.

Oana și Marius au o fetiță împreună

Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit, după ce au divorțat oficial în 2021, în cele din urmă împăcându-se și dând o nouă șansă familiei. Din păcate lucrurile nu au mers bine între ei, iar Oana a decis să se despartă definitiv, și să mențina relația doar de dragul fiicei lor, Isabela Maria.

Ea are 40 de ani, eu am 30” 

Istoria se repetă pentru Marius Elisei: dacă în relația cu Oana ea a fost mai mare decât el, mărturisește că și în relația de acum există o diferență de vârstă de 10 ani. 

„Atât eu am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi”, a mai spus Marius Elisei.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net