Marius Elisei și Gabriela bifează o nouă escapadă romantică. Cei doi s-au afișat într-un cadru neașteptat, semn că relația lor este mai solidă ca niciodată

Marius Elisei și noua iubită, Gabriela, formează unul dintre cele mai comentate cupluri în media din momentul de față. În ciuda gurilor rele, cei doi se iubesc fără rețineri și nu ezită să se afișeze ori de câte ori bifează câte-o vacanță împreună, așa cum deja ne-au obișnuit în ultima vreme. 

Marius Elisei și noua iubită / foto: Instagram
Marius Elisei și noua iubită / foto: Instagram

Fostul soț al Oanei Roman iubește și este iubit de mai bine de două luni de zile. După ce a încheiat mariajul cu mama fiicei sale, Isabela, bărbatul a cunoscut-o pe Gabriela, cea care i-a devenit iubită și, pe care, de curând a dus-o în Târgul de Crăciun de la Sibiu. 

Marius Elisei, recunoscător noii sale iubite 

Bărbatul a început să posteze din ce în ce mai des imagini cu iubita sa din escapadele romantice pe care le au împreună, dar și din intimitatea casei, când împărtășește cu fanii diverse momente, precum cele în care îi gătește partenerei sale. 

Ultima fotografie postată pe Instagram îi arată pe cei doi împreună la Târgul de Crăciun de la Sibiu. Marius Elisei a ținut să-i transmită public, printr-o descriere în dreptul imaginii respective, mulțumire Gabrielei pentru că i-a fost aproape în această perioadă dificilă.

„Îți mulțumesc pentru tot”, a scris Marius Elisei, pe Instagram.

Marius Elisei și Gabriela / foto: Instagram
Marius Elisei și Gabriela / foto: Instagram

Marius Elisei: „Ne bucurăm unul de celălalt”

Acum câteva săptămâni, prezenți fiind în cadrul emisiunii Xtra Night Show, Marius Elisei și Gabriela au fost întrebați dacă vor să devină părinți. Ambii au mărturisit că iau în calcul această posibilitate, dar preferă ca relația să avanseze cu pași mărunți, dar siguri. Răspunsul i-a surprins pe mulți, mai ales că sunt de puțin timp împreună, 

„De ce nu?! Nu știm ce ne rezervă viața. Suntem mulțumiți că suntem împreună, suntem fericiți împreună. Ne bucurăm unul de celălalt. Ne e foarte bine împreună. Dacă simțim un lucru, noi îl facem. Care e problema?”, spunea Marius Elisei, în trecut, pentru Xtra Night Show.

Cât despre căsătorie, căci și acest punct a fost atins, Marius Elisei este de părere că un act nu este important atunci când doi oameni se iubesc. 

„Atât eu cât și am avut o viață tumultoasă. O protejez. Ea are 40 de ani, eu am 30. Nu, nu a mai fost căsătorită. Căsătoria este doar un act, însă nu se știe niciodată. Ce câștigi sau ce pierzi pe chestia asta? Caracterul contează cel mai mult, fizicul poți să-l schimbi.”, a mai spus Marius Elisei. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net