Marius Elisei, din ce în ce mai atent cu iubita lui! Ce surpriză i-a făcut Gabrielei

Marius Elisei a dat-o demult uitării pe Oana Roman și și-a refăcut viața în brațele Gabrielei, femeia cu care trăiește o frumoasă poveste de dragoste. Recent, aceasta a postat pe rețelele de socializare o imagine cu ce cadou i-a oferit iubitul ei. 

Marius Elisei și Gabriela / foto: colaj Click!
Marius Elisei și Gabriela / foto: colaj Click!

Marius și Gabriela formează un cuplu de câteva luni. După ce și-au expus relația, cei doi au început să aibă din ce în ce mai multe apariții în social media. Comunitatea lor de fani apreciează fotografiile pe care aceștia le postează des. 

Gabriela, surprinsă de iubit cu un buchet de trandafiri 

Se spune că gesturile mici contează enorm, și ele fac diferența. Știm prea bine că aproape orice femeie iubește florile și le primește cu brațele deschise, așa că Marius Elisei a „profitat” de această slăbiciune a purtătoarelor sexului frumos și și-a surprins iubita cu un buchet de trandafiri. 

Gabriela, cu toate că are o viață cât mai discretă, a ales de data aceasta să prezinte cadoul pe care l-a primit din parte iubitului ei. 

Fotografia postată de Gabriela, iubita lui Marius Elisei, pe Instagram
Fotografia postată de Gabriela, iubita lui Marius Elisei, pe Instagram

Cum era perceput Marius Elisei de părinții fostei soții

Recent, Catinca, sora Oanei Roman, a vorbit despre modul în care au reacționat Petre și Mioara Roman atunci când Oana s-a cuplat cu Marius. Vedeta spune că aceștia niciodată nu au intervenit în relația lor și i-au lăsat să aibă propria liniște. Dintotdeauna au considerat că este important ca fiicele lor să aibă parte de propriile experiențe care să le ajute să țină piept provocărilor.

„Ai mei nu au absolut niciun fel de prejudecăți. Nu ne-au interzis niciodată și nu s-au băgat în relațiile noastre. Nu au comentat. Din punctul acesta de vedere, sunt foarte deschiși la minte. Oricum erau de principiu că fiecare trebuie să își trăiască experiențele proprii ca să învețe. În niciun caz nu s-au băgat, niciodată. Oricum ai mei chiar sunt niște oameni bine crecuți”, a declarat Catinca Roman, la Xtra Night Show.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Furnici jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana roba png
cezara dafinescu  jpg
irina shayk jpg
florin piersic facebook jpg
banner Ileana Stana Ionescu png
hyvlș jpg
image png
Ramona Manole jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net