Medicul a avertizat-o, iar ea s-a conformat. Bălanca nu mai apare la un eveniment important


    Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima oară duminică (9 octombrie)Foto: arhivă personală
Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima oară duminică (9 octombrie)Foto: arhivă personală

Andreea Bălan (32 de ani) este una dintre cele mai energice artiste de la noi. Nu stă locului o clipă, iar pe scenă pare a exploda de energie mai de fiecare dată. Deși însărcinată, și-a onorat toate concertele și a mai și filmat pentru "Te cunosc de undeva", emisiunea în care este jurat.

Cu toate acestea, pentru că mai are puțin și naște, Andreea a hotărât să pună sănătatea sa și a bebelușei din burtică pe primul plan și să nu mai riște. În octombrie va deveni mamă, așa că a decis să ia pauză de la activitate și chiar să refuze prezența pe scenă la unul dintre evenimentele muzicale importante ale anului, Media Music Awards, ce are loc la Sibiu, în 15 septembrie.

Fosta componentă a trupei Andre și-a motivat decizia pe pagina sa de Facebook: "Dragii mei, am citit multe comentarii de-ale voastre legate de premiile Media Music Awards de la Sibiu. Anul trecut am caștigat BEST SHOW și am făcut unul din cele mai frumoase show-uri pe care le țin minte. Am fost invitați și anul acesta să cântăm și totul era plănuit din luna martie pentru un show și mai mare și mai bun, deja aveam idei amuzante pentru covorul roșu, însă medicul nu mi-a dat voie să mai fiu pe scenă fiind în luna a 9-a și trebuie să mă gândesc întâi la sănătatea micuței și a mea și a trebuit să anulăm tot. Însă promit că voi avea multe apariții surpriză și show-uri complet noi după ce voi naște. Știu că vă bucurați pentru mine și știu că veți înțeleg de ce nu sunt acolo. Vă iubesc și eu și vă mulțumesc că vă pasă atât de viața mea personală, cât și de carieră!"

cub toma caragiu png
cub irina margareta nistor png
cub horoscop iertare png
cub adriana iliescu și eliza png
Prințul Harry jpg
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
horoscop bani jpg
mihai bendeac jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg