Mellina, din nou la spital! Artista a fost nevoită să meargă iar la medic

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Artista Mellina (35 ani)  e în repaos. Are o deja o săptămână de când s-a operat de apendicită și azi  merge din nou la control, căci trebuie să îi scoate firele.

Mellina, de pe patul de spital, surprinsă și ea de diagnosticul primit!
Mellina, de pe patul de spital, surprinsă și ea de diagnosticul primit!

Mellina este în repaos timp de o lună de zile

Cântăreața este încă surprinsă de cele întâmplate. A ajuns de urgență la spital pentru că acuza dureri. Ea se gândea că are probleme cu bila și că trebuie scoasă. I s-a propus o internare, dar a plecat acasă cu gândul că va face tratament și o să îi fie bine. Lucrurile nu au stat însă chiar așa pentru că Mellina s-a întors repede la Spitalul Universitar, acolo unde a fost operată, spre surprinderea ei, de apendicită.

„Încep să mă simt din nou a om! Săptămâna trecută m-am dus la urgență pentru că am crezut că am o criză de bilă. Vroiau să mă interneze, să-mi scoată bila dar am refuzat. M-am întors acasă și apoi am avut iar o criză și când m-am dus iar la urgențe la Spitalul Universitar, mi-au zis că am apendicele inflamat.

S-a întâmplat chiar miercurea trecută, deci  fix acum o săptămână! Eu am avut de un an jumate periodic crize de bilă sau probabil că am confundat treaba asta cu o criză de bilă! Cei de la spital, la fel, mi-au recomandat să mă interneze să-mi scoată colecistul, mi-au dat tratament.

Eu nu am vrut să mă operez, am zis că e o decizie destul de mare, mă întorc acasă, mă refac și mă gândesc să găsesc un doctor care să îmi facă operație de colecist, când, de fapt,  aveam apendicele inflamat!”, a povestit Mellina, pentru Click!

Mellina, din nou pe mâna medicilor!

„Nu știu exact ce s-a întâmplat, azi îmi scot firele. O să stau puțin cuminte, vreau să mă refac cu totul, să mă apuc de studio. Aveam o piesă în lucru dar am amânat-o puțin. O să trebuiască să  stau liniștită o perioadă, fără să fac efort. Am vrut să fac un back packing prin Asia, dar cred că o să cam amân puțin excursia. Vreau să știu că sunt bine cu sănătatea. M-am gândit că dacă mă prindea criză de apendicită pe Kilimanjaro… Acolo am făcut efort și a fost o nebunie dar nu știu dacă mi se trage de acolo”, a mai mărturisit Mellina, care adoră expedițiile și exploratul.

Mellina a fost extrem de încântată de experiență de pe Kilimanjaro
Mellina a fost extrem de încântată de experiență de pe Kilimanjaro

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Jennifer Lopez în bej, Profimedia (5) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
anca dumitra instagram jpg
Banner Magdalena Chihaia
Gabriela cristea reteta biscuiti jpg
Banner Alexandru Ciucu
Demi Moore
andra maruta jpg
doinita oancea lora jpg
jennifer lopez ben affleck intalnire profimedia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net