Musty Camara a ieșit la film cu Mellina. Ce schimbat este după SURVIVOR!


    Musty, la Survivor România 2021foto: Kanal  D
Musty, la Survivor România 2021foto: Kanal D

Fostul concurent de la "Survivor România" și-a reluat ieșirile în oraș după revenirea în țară, din Republica Dominicană, de la reality-showul filmat pentru Kanal D. Musty Kamara este total schimbat, Click! îți spune cu ce se ocupă acum inginerul de sunet.

Miercuri, 11 august, Musty Camara, fratele lui Kamara, a ieșit însoțit de prieteni, printre care și Războinica Mellina, la vizonarea de presă a filmului „Eliberează-l pe Guy” - „Free Guy”. Bărbatul, care este inginer de sunet, ne-a spus în exclusivitate că se pregătește să se lanseze în showbizul muzical cu opt piese la care a lucrat, deși el a profesat în alt domeniu, în spatele camerelor de filmat.


    Musty și Mellina, la cinemafoto: Facebook
Musty și Mellina, la cinemafoto: Facebook

"Mi-am reluat vechile activități, însă e destul de greu, pentru că încă nu s-au reluat concertele. M-am accidentat la genunchi și mă afectează la diversele activități pe care le am și am dureri enorme. Am probleme la rotulă, la ligament și mă doare, deși mie îmi face plăcere să fac sport. Eram și mai grăsuț atunci când am plecat în Republica Dominicană și am slăbit acolo 15 kilograme, am 76, la 1,90 metri. Am stat la Survivor 3 luni și jumătate și cel mai dor mi-a fost de copii și de prieteni", ne-a povestit Musty Camara la vizionarea de presă.   


    Musty, cu prietenii, în orașfoto: Facebook
Musty, cu prietenii, în orașfoto: Facebook

Citește și:

Musty, despre Mellina, la întoarcerea acasă: “Mamă, cât o iubesc!”Musty de la «Survivor» are 3 copii cu 3 femei. Detalii incredibile, dezvăluite de Kamara, fratele lui

zodii care sunt vampiri energetici jpg
cub mama theo rose carmen harra png
Brad Pitt (5) jpg
andreea esca 6 png
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
cub monica anghel png
andreea antonescu jpg
Horoscop dragoste webp
11 septembrie
Germania Japonia la Cupa Mondială de Fotbal 2022 din Qatar FOTO EPA EFE (3) jpg
image
image
image
image
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg
andreea antonescu jpg
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png