Micutzu scapă de urmărirea penală în scandalul de pe Calea Victoriei. Va face 30 de zile de muncă în folosul comunității

Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a ieșit basma curată, după scandalul monstru în care a fost implicat acum doi ani și jumătate, pe Calea Victoriei, în urma căruia s-a ales cu dosar penal pentru amenințare. Judecătorii i-au dat, însă, comediantului 30 de zile de muncă în folosul comunității. 

În august 2021, în timp ce traversa Calea Victoriei, Cosmin Nedelcu, alias Micutzu, a fost abordat de un grup de trecători, care i s-au adresat în mod ironic.

Micutzu, implicat într-un scandal monstru pe Calea Victoriei. Cum s-a ales cu dosar penal? 

Comediantul și-a pierdut atunci cumpătul și a declanșat un scandal monstru, care a debutat cu un schimb de replici foarte dure. În final, s-a ajuns la îmbrânceli și geamuri sparte, Micutzu alegându-se cu dosar penal pentru amenințare.

„Băiatu’ asta care mă înjura a început să facă nişte miştouri d-astea de bun simţ, moment în care eu am mers mai departe şi i-am arătat un deget, lucru care l-a supărat şi mai tare. 

Și omul, din spate, a început să mă înjure, spunându-mi <<fmm, măcar treci grasule obosit pe la trecere>>”, a zis Micutzu, după incident. 

Comediantul și alte trei persoane implicate  în altercația cu pricina au fost apoi duse la secție și audiate. 

Polițiștii au deschis atunci dosar penal pentru loviri şi alte violențe și le-au dat protagoniștilor câte 200 de lei amendă.

Ce au decis procurorii? 30 de zile de muncă în folosul comunității 

După doi ani și jumătate de cercetări, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 au ajuns, însă, la concluzia că nu există interes public pentru tragerea la răspundere penală a celor trei persoane implicate în conflictul de pe Calea Victoriei, stabilind că totul s-a întâmplat pe fondul unor impulsuri de moment şi că reacțiile celor implicați au fost relativ firești. 

Atât Micutzu, cât și celelalte persoane implicate, vor trebui, însă, să presteze 30 de zile de muncă în folosul comunității, la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Sector 4. 

Actorul a refuzat să comenteze decizia procurorului, informează știrileprotv.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
madonna concert brazilia profimedia (1) jpg
andreea esca porumbacu jpg
cub daniela crudu webp
antonela patrut 2 jpg
banner alin oprea png
adela popescu jpeg
banner sanziana buruiana png
irinel columbeanu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net