Mihai Alexandru s-a însurat a treia oară! Vedetele Generației de Aur au venit la nunta lui cu iubita, Alina

Compozitorul Mihai Alexandru s-a însurat sâmbătă, 14 octombrie, cu iubita lui, Alina. Vedetele Generației de Aur, printre care Nico, Luminița Anghel, Marcel Pavel și Alina Sorescu, nu au lipsit de la nunta, care a avut loc în restaurantul unui hotel de lux din Capitală.

Mihai Alexandru (57 de ani) și iubita lui, Alina Miola, au tot amânat până acum nunta din diverse motive, precum pandemia sau mutatul în casă nouă. Sâmbătă, 14 octombrie, cei doi au spus, în sfârșit, „Da!”, după șapte ani de relație. De la petrecere nu au lipsit vedetele din Generația de aur a muzicii românești, precum: Nico, Luminița Anghel, Marcel Pavel și Alina Sorescu.

Venită singură la nuntă, Alina Sorescu a făcut toată seara poze cu mirii, pe care le-a postat pe Instagram.

Casă de piatră, prieten drag! Azi închinăm un pahar de șampanie pentru Mihai Alexandru. Fericire și împlinire alături de soția ta, Alina! Să vă bucurați unul de celălat o mie de ani!”, le-a urat Luminița Anghel mirilor, pe contul de Instagram.

Petrecerea a avut loc la restaurantul unui hotel de lux din Capitală, iar Marcel Pavel a fost cel care le-a cântat mirilor toată noptea.

Mihai Alexandru a mai fost căsătorit de două ori! Are trei copii și trei nepoți

Mihai Alexandru (57 de ani) are la activ două căsnicii eșuate. Compozitorul a mai fost căsătorit timp de 15 ani cu solista Nicola, cu care are împreună doi copii, pe Maria și pe Jonathan.

Compozitorul a mai fost însurat alți şase ani cu Oana, o profesoară de pian, de care a divorţat în 2014. În 2015, la finala naţională Eurovision de la Craiova, compozitorul s-a afişat cu o altă iubită, Ioana, însă relaţia nu a durat. Frumuşica Alina Miola, absolventă de Jurnalism, i-a pus inima pe jar din 2016. Mihai Alexandru are trei copii și trei nepoți.

Făcuți de mine sunt 3. Cel mare, Mario, este făcut înainte de Nicola și are 35 de ani. Și el este muzician, este de fapt crescut în Italia. La câteva luni a plecat maică-sa cu el în Italia și asta a fost viața lui până la 16-18 ani, acolo.

Sunt mândru de el, are doi copii, am doi nepoți de la el, el mi-a făcut primii nepoți, Andrei și Matei Constantin. Mi-a fost foarte greu să mă obișnuiesc cu denumirea de bunic. Prima oară când am avut discuția asta a ieșit cu scântei și am zis să nu-mi mai spună niciodată bunic.

Nu mi-a plăcut denumirea asta de bunic, simțindu-mă încă tânăr. Trebuie să mă obișnuiesc, că a făcut și fii-mea, Maria - Mărioara, o nepoțică, pe Veronica, care este o dulceață. Al treilea copil, Jonathan (28 de ani), joacă în filme cu Kira Hagi. A făcut Conservatorul, a făcut masterul la canto clasic, iar acum, spre surprinderea mea, s-a dus să facă Conservatorul și la compoziție, muzică clasică”, a povestit compozitorul, pentru Click!

Jojo  și PauI Ipate, invitați la nunta lui Cătălin Bugean Sursa Instagram
Jojo și PauI Ipate, invitați la nunta lui Cătălin Bugean Sursa Instagram

Cătălin Bugean, showrunner-ul de la „Vocea României”, și-a pus și el pirostriile! I-a cântat Brenciu!

Cătălin Bugean, regizorul show-ului “Te cunosc de undeva!”, și, mai nou, showrunner la Vocea României s-a însurat și el, în week-end, cu aleasa inimii lui Simona Stoica. La nunta care a avut loc la Snagov au fost invitate vedete precum Monica Anghel, Liviu Vărciu și Horia Brenciu, care s-a urcat pe scenă și a cântat în cinstea mirilor.

Cătălin Bugean este un regizor cu peste 20 de ani de experienţă, care s-a alăturat Pro TV în urmă cu un an şi jumătate. Anterior, el a lucrat la Antena 1 la show-uri precum: Te cunosc de undeva, X Factor şi Splash, vedete la apă.

A regizat serialul Fructul oprit, tot la Antena 1, dar a colaborat şi cu TVR pentru Selecţia Eurovision 2015.

image
image
image
image
image
image
image png
De Paște, și prezentatorul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV, a nimerit vreme frumoasă în Dubai alături de soția sa, Oana Turcu, și fiul lor, Tudor
Banner lidia buble
banner ilinca vandici png
banner andreea esca png
corina danila jpg jpeg
banner irinel columbeanu png
britney spears sam asghari getty  jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net