Mihai Alexandru, fostul soț al artistei Nicola, dezvăluie cel mai mare regret

Ultima actualizare:

Mihai Alexandru pregătește de 1 iunie un proiect inedit pentru pitici, care cu siguranță va surprinde într-un mod plăcut, este vorba de un nou album. Marina Almășan este cea care a compus versurile. Fostul soț al Nicolei a povestit și despre relația pe care o are cu nepoții și copiii săi.

Ne-am întâlnit cu Mihai Alexandru la un spectacol special organizat cu ocazia lansării CD ului ,,10 cântece ... de 10" și am încercat să aflăm de la compozitor câteva detalii inedite despre acest proiect, viața particulară a compozitorului, care este și bunic, dar și detalii despre ce urmează în cariera sa.

Click!: Mihai, spune-ne mai multe despre marele eveniment de la 1 Iunie. Ce o să se întâmple mai exact?

Mihai Alexandru: Am organizat acest eveniment cu ocazia lansării CD-ului ,,10 cântece ... de 10", iar pentru mine este al doilea album cu Marina Almășan. Am mai avut acum opt ani primul CD cu muzică pentru copii, care a avut mare succes, toate acele piese se cântă în festivaluri. Tot în festivaluri am cunoscut și acești copii, pe care i-am selectat pentru acest album, care sunt copii talentați, cu premii din toată țara. S-au făcut descrieri de la părinți și profesori, și pe baza acelei descrieri s-a creionat subiectul fiecărei piese.

Nepoții tăi au fost și ei prezenți la lansare?

Nu, însă vor veni pe 1 iunie, în parcul IOR, unde e un eveniment organizat de Itsy Bitsy, unde copiii mei cu care cânt, All Mike Pepinieră, cum le spun eu, vor avea un show de la 19:00, de ziua copiilor. Și tot atunci este ziua nepotului meu cel mai mare, Andrei, care face 11 ani. Vom avea un party între noi și copiii care cânta. O să combinăm munca și distracția.

Cântă vreunul dintre nepoții tăi?

Nu, nepoții mei nu cântă. Îmi pare rău că niciunul dintre nepoții mei nu cânta încă. Am doi nepoți de la fiul cel mare, de la Mario. Iar Maria mi-a făcut o nepoțică, Veronica, a cărei zi de naștere a fost. A împlinit 3 anișori.

Nepoțica face muzică?

Nu am dat-o nicăieri deocamdată. Au fost multe vedete cu copii la eveniment. I-am avut alături de mine pe Marina Almășan, pe Eugen Cristea, Teo magicianul, Carmen Trandafir, Adina Postelnicu și Vlad Miriță cu copii, Aurel Moga și mulți alții. A fost și Bibi și a cântat, iar apoi a plecat. Dar am avut o situație, o fetiță a venit după ea și a început să plângă. Am filmat-o și i-am trimis lui Bibi pe WhatsApp. Și Bibi a trimis un mesaj că o invită la un spectacol de al ei. Vedetele au venit cu copiii pentru mine, nu știu dacă ei cântă. Noi am mai fost și la liceul Jean Monet, unde a fost alt eveniment.

Citește: Alexandru Pârgaru, prima reacție după momentul cu Mihai Bobonete: "M-am simțit dezamăgit"

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
image jpeg
banner film png
banner albire dinți png
banner lavinia pirva png
image
actualitate.net
image
actualitate.net