Kira, fiica lui Gică Hagi, și Jonathan, fiul Nicolei, au jucat cu casa închisă la Nottara


    Kira Hagi, în "Martha și George"
Kira Hagi, în "Martha și George"

Mândri! Așa sunt părinții a doi tineri actori, care au jucat în cel mai recent spectacol al lor, cu casa închisă. Este vorba despre fiica lui Gică Hagi, Kira, și de Jonathan, băiatul pe care compozitorului Mihai Alexandru îl are cu cântăreața Nicola.

Ropote de aplauze și zâmbete de fericire și mulțumire! Cam asta s-a putut citi pe fețele spectatorilor care au venit la Teaatrul Nottara pe 14 februarie, să vadă piesa "Martha și George", un spectacol în regia lui Filip Ristovski, cu o distribuție foarte frumoasă, protagoniști fiind Kira, fiica lui Gică Hagi, și Jonathan Alexandru, fiul compozitorului Mihai Alexandru și al interpretei Nicoleta Nicola.

Dacă despre fiica Regelui Fotbalului din România se știe cât de talentată este și că a studiat Academia de Teatru și Film din Los Angeles,  partenerul ei este muzician și actor cu un potențial excepțional, masterand la Conservator. Jonathan Alexandru a compus și muzica pentru spectacol, precum și o melodie scrisă și interpretată de el, intitulată "Just give me a chance", care s-a transformat în teaser-ul acestui spectacol, care a debutat la finalul lui 2018.

După multe luni de absență de pe scenă, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Kira și Jonathan au avut prima reprezentație la Teatrul Nottara din București, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Spectacolul a fost atât de așteptat de către spectatori, încât s-a jucat cu casa închisă. La final, Kira și Jonathan au primit ropote de aplauze și au fost felicitați, iar interesul atât de mare i-a făcut pe organizatori să fixeze o reprezentație și pe data de 21 martie, de la ora 19:00, tot la Teatrul Nottara. Părinții celor doi tineri talentați actori sunt extrem de mândri. 

Citește și:

Fata lui Gică Hagi şi băiatul Nicolei fac cuplu. “Eu l-am canalizat pe fii-miu pe canto clasic, iar el ce face?!”

INTERVIU Mihai Alexandru, bunic de 3 nepoți la 55 de ani. Dezvăluiri despre copii, fostele neveste și nunta cu Alina

FotoJet jpg
4 printesa diana 2 jpg jpeg
6 anamaria prodan fiica jpg jpeg
ramona si cazacu jpeg
ruxi bas  crop 1635169168 jpg
FotoJet (3) jpg
calendar ortodox 2021 27 noiembrie sfantul mare mucenic iacob persul jpeg
buta jpg
1669494557875057 1XMKigNP jpg
Bataie intre suporteri jpg
image
image
image
image
FotoJet jpg
ramona si cazacu jpeg
foto1 parada GettyImages jpg
dana rogoz sot radu dragomir jpg
diana sucu si dan sucu jpg
mihai morar il critica dur pe culita sterp jpg