Kira, fiica lui Gică Hagi, și Jonathan, fiul Nicolei, au jucat cu casa închisă la Nottara


    Kira Hagi, în "Martha și George"
Kira Hagi, în "Martha și George"

Mândri! Așa sunt părinții a doi tineri actori, care au jucat în cel mai recent spectacol al lor, cu casa închisă. Este vorba despre fiica lui Gică Hagi, Kira, și de Jonathan, băiatul pe care compozitorului Mihai Alexandru îl are cu cântăreața Nicola.

Ropote de aplauze și zâmbete de fericire și mulțumire! Cam asta s-a putut citi pe fețele spectatorilor care au venit la Teaatrul Nottara pe 14 februarie, să vadă piesa "Martha și George", un spectacol în regia lui Filip Ristovski, cu o distribuție foarte frumoasă, protagoniști fiind Kira, fiica lui Gică Hagi, și Jonathan Alexandru, fiul compozitorului Mihai Alexandru și al interpretei Nicoleta Nicola.

Dacă despre fiica Regelui Fotbalului din România se știe cât de talentată este și că a studiat Academia de Teatru și Film din Los Angeles,  partenerul ei este muzician și actor cu un potențial excepțional, masterand la Conservator. Jonathan Alexandru a compus și muzica pentru spectacol, precum și o melodie scrisă și interpretată de el, intitulată "Just give me a chance", care s-a transformat în teaser-ul acestui spectacol, care a debutat la finalul lui 2018.

După multe luni de absență de pe scenă, din cauza restricțiilor impuse de pandemie, Kira și Jonathan au avut prima reprezentație la Teatrul Nottara din București, chiar de Ziua Îndrăgostiților. Spectacolul a fost atât de așteptat de către spectatori, încât s-a jucat cu casa închisă. La final, Kira și Jonathan au primit ropote de aplauze și au fost felicitați, iar interesul atât de mare i-a făcut pe organizatori să fixeze o reprezentație și pe data de 21 martie, de la ora 19:00, tot la Teatrul Nottara. Părinții celor doi tineri talentați actori sunt extrem de mândri. 

Citește și:

Fata lui Gică Hagi şi băiatul Nicolei fac cuplu. “Eu l-am canalizat pe fii-miu pe canto clasic, iar el ce face?!”

INTERVIU Mihai Alexandru, bunic de 3 nepoți la 55 de ani. Dezvăluiri despre copii, fostele neveste și nunta cu Alina

Prințul Harry jpg
cub irina margareta nistor png
cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cub horoscop iertare png
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub adriana iliescu și eliza png
razvan theodorescu 7699918 Mediafax Foto Cristian Radu Nema jpg
image
image
image
image
image
image
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png
Prințul Harry jpg