Mihai Găinușă și Oana Paraschiv au rupt colaborarea: „Mulţumim pentru găzduire”

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv, ambii oameni de TV și Radio, au decis să plece de la Național FM. Cei doi formau o echipă de zile mari din anul 2018, când au început să găzduiască programul Matinal Efervescent, care s-a auzit de luni până vineri, de la ora 7:00, la Naţional FM.

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv / foto: captură TV
Mihai Găinușă și Oana Paraschiv / foto: captură TV

Anunțul a fost făcut de cârcotaș pe pagina personală de Facebook, prin intermediul căruia i-a informat pe fani că parcursul lor la Național FM a luat sfârșit, însă el și Oana îi vor ține la curent cu noile proiecte. 

„Lume, lume! Radio Team Oana şi Mişu vă anunţă că, din păcate, colaborarea cu Naţional FM s-a încheiat. Mulţumim pentru găzduire şi plecăciune ascultătorilor noştri dragi.

Revenim curând cu detalii despre următoarele noastre proiecte. Urmăriţi-ne aici. Radio Team şi Asia Express continuă”, a spus Găinuşă pe pagina sa de Facebook.

Mihai Găinușă: „Ne dorim să facem radio”

Contactat de Paginademedia, Mihai Găinuşă a făcut noi declarații despre plecarea sa și a Oanei de la Național FM. 

 „Noi iubim meseria asta, aşa că ne dorim să facem radio. Şi sunt convins că cei care ne apreciază, ne vor urma pe orice frecvenţă vom lucra.”

De asemenea, telespectatorii vor putea să îi urmărească pe Oana și Mihai în cadrul emisiunii Asia Express, difuzată de duminică până miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Motivul pentru care fostul cârcotaș a acceptat provocarea Asia Express

Mihai Găinușă și Oana Paraschiv formează una dintre echipele Asia Express. Înainte de a pleca pe Drumul Zeilor, fostul prezentator de la Cronica Cârcotașilor mărturisea că este nerăbdător să țină piept provocărilor. 

  „Dacă fiecare om e dator să planteze un pom, să înalțe o casă și să facă un copil, înseamnă că deja am rămas cu ceva timp liber. Așa că, în Asia Express, vreau să văd ce pomi au ei și cum arată casele lor pe dinăuntru. Să fiu totuși atent cu copiii, că-mi ajung doi. O să fie un prilej să le arăt mai tinerelor generații că noi, cei din X, am crescut mai mult pe afară și am mâncat pe cartelă, deci suntem pregătiți de Jocurile Foamei și ale Somnului. Pe Oana mă bazez mult la interacțiunile sociale și la atenția pentru detalii, câteva dintre defectele mele. Și am un atu major: pe Drumul Zeilor sunt însoțit de o fată de preot. Mulțumesc pentru alegere și, cum spune thailandezul: vaya con Dios!”, a declarat Mihai Găinușă înainte de a pleca la Asia Express.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Kate și Beatrice, Profimedia jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Iulia Albu
image png
image png
banner madalina manole png
image png
banner Monica Birladeanu
Banner Gogonele
S-au cazat în hotelul preferat din Vegas al regretatului Elvis Presley
image
actualitate.net
image
actualitate.net