Mihai Găinușă, terorizat de fosta gardă de corp a lui Gigi Becali. Farsa care a stârnit hohote de râs la TV: „Mâna aia am mai avut-o ruptă”

Ultima actualizare:

Mihai Găinușă a trecut printr-o sperietură zdravănă atunci când fosta gardă de corp a lui Gigi Becali l-a amenințat că îi va rupe mâinile, îl va pune în portbagajul mașinii și îl va distruge. „Cârcotașul” a trăit un șoc, însă în cele din urmă nu a fost bătut. Totuși, publicul a văzut întregul moment.

Mihai Găinușă
Mihai Găinușă

Mihai Găinușă, speriat de amenințările lui Cătălin Zmărăndescu

În anul 2006, luptătorul de K1, respectiv Cătălin Zmărăndescu i-a făcut o farsă de proporții lui Mihai Găinușă. Acesta a complotat cu Gabriel Jugaru, „locotenentul” lui Gigi Becali și au pus la punct întregul scenariu. Cel care știa ce avea să i se întâmple „Cârcotașului” a fost chiar colegul său, Șerban Huidu, însă a păstrat totul secret.

Cătălin Zmărăndescu s-a pus lângă mașina lui Găinușă și s-a prefăcut că este complet deranjat de modul în care l-a „criticat” la televizor. Acela a fost momentul în care prezentatorul a rămas fără cuvinte și ulterior a devenit speriat, din cauza amenințărilor.

„Ai portbagajul mare la mașină? Vrei să te bag în portbagaj? Vrei să-ți rup mâinile?”, i-a spus Cătălin Zmărăndescu.

Mihai Găinușă a reacționat în cele din urmă și cu vocea tremurândă a spus:

„Te rog frumos să mă ierți! Te rog frumos! Mâna aia am avut-o ruptă! Stai măi puțin! Te rog frumos! Nu da! Nu am făcut nimic!”

Văzându-l în stare de șoc, Gabriel Jugaru a decis că este momentul să intervină, așa că a apărut după colț cu tortul în brațe și i-a mărturisit „cârcotașului” că totul a fost o farsă. La acea vreme, Mihai Găinușă spunea că este cel mai penibil moment prin care a trecut.

Cătălin Zmărăndescu: „Din farsa lui Găinușă lipsesc două minute”

La momentul respectiv, Cătălin Zmărăndescu a vorbit despre farsa pe care i-a făcut-o lui Mihai Găinușă, precizând că lipsesc două minute din ceea ce s-a difuzat la TV. Mai mult, acesta s-a arătat extrem de deranjat din cauza glumelor făcute pe seama lui Gigi Becali.

„Gabi Jugaru a venit la mine şi mi-a spus de farsă. Când mi-a explicat despre cine e vorba, mi-am frecat mâinile. Eu din cauza lor nu mai ascult nici KissFM şi nu mă uit la Prima TV, pentru că mă deranjează foarte tare glumele proaste pe care le fac pe seama domnului Becali. Sincer vă spun. Nu cred că dumnealui n-ar fi de acord să se facă anumite glume pe seama lui. Dar când e vorba şi de familia dânsului, e prea mult. Am acceptat să fac farsa.

Unii cred că a fost totul aranjat. Jur că nu a fost aşa. Singurul aranjament a fost între mine şi Jugaru, care e stelist. Am profitat de ocazie pentru a-l zgâlţâi pe Găinuşă fără niciun fel de problemă. Poate l-am zgâlţâit prea mult. Voi nu ştiţi, dar lipsesc două minute din ce s-a întâmplat acolo. Omul chiar s-a speriat destul de tare atunci. I-am zis după: stai liniştit, îţi revii până mâine dimineaţă. Tremura tot.

În timpul farsei, ne-a fost teamă să nu facă un stop cardiac. Iniţial, ar fi trebuit să-l băgăm în portbagaj şi să plecăm cu maşina, dar Jugaru şi-a dat seama că e groasă şi ne-a spus să ne oprim. Oricum, dacă cineva vrea să îţi facă un rău nu stătea la discuţii cât am stat noi. Nu te mai întreabă cum te cheamă", spunea luptătorul de K1.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
nunta jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net