Mihai Mitoșeru, adevărul despre relația cu Grațiela Duban. Cum se înțeleg, de fapt, cei doi în spatele camerelor de filmat: „Atunci se strică treaba”

Mihai Mitoșeru a dat dovadă de sinceritate și a dezvăluit care este, de fapt, legătura dintre el și Grațiela Duban. În cadrul unei petreceri mondene, acesta a făcut mai multe mărturisiri  și a dat detalii pe care publicul nu le-a știut până acum. 

Mihai Mitoșeru și Grațiela Duban prezintă „Se strigă darul” la Kanal D
Mihai Mitoșeru și Grațiela Duban prezintă „Se strigă darul” la Kanal D

Mihai Mitoșeru: „E o fată bună până începe filmarea”

Mihai Mitoșeru a explicat cum se înțelege cu Grațiela Duban, în spatele camerelor de filmat de la „Se strigă darul”, emisiune difuzată în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 21:00, la Kanal D. Prezentatorul TV a vorbit despre soția lui Andrei Duban cu mult umor și nu a ezitat s-o caracterizeze.

„Noi așa în general suntem prieteni, când filmăm e mai nasol. Atunci se strică treaba, suntem Dinamo cu Steaua. E o fată bună până începe filmarea, după aceea se transformă”, a declarat Mihai Mitoșeru pentru Wowbiz

Mihai Mitoșeru, despre emisiunea „Se strigă darul”

Într-un interviu pe care ni l-a acordat de curând, Mihai Mitoșeru a dezvăluit că au început deja filmările pentru emisiunea „Se strigă darul” și promite că telespectatorii vor avea de văzut multe momente tumultuoase la Kanal D. 

„Da! "Se strigă darul" la Kanal D! Sunt niște nunți frumoase, niște nunți unde oamenii se distrează mai tare. S-au întâmplat tot felul de chestii interesante! Am avut o nuntă unde mirele, după 12 ani de relație, s-a despărțit, și cu o lună înainte a hotărât să facă nuntă cu alta, pentru că era nunta programată. Nu ne-a venit să credem!

Si în noaptea nunții a apărut fosta lui iubită! Ceva... Vă las să vedeți, pentru că încă nu a apărut pe post! O să vedeți la "Se strigă darul", la Kanal D! Mai am și tot felul de evenimente în țară, Maramureș, Deva și tot așa!”, a dezvăluit Mihai Mitoșeru pentru Click.ro.

„Muncesc și mă distrez”

Tot el ne-a povestit și despre cum își desfășoară activitatea pe plan profesional, dar și cum se simte făcând naveta București-Italia. 

„Sunt bine, sunt chiar foarte bine, muncesc și mă distrez! În weekend am treabă cu evenimente, cu filmări, în timpul săptămânii mă și distrez și tocmai vin dintr-o vacanță senzațională, după părerea mea, la Torino. Mie îmi place Italia, în general, îmi place țara, îmi plac oamenii, îmi place mâncarea, îmi place totul. Vin din Italia încărcat pentru evenimente!”, ne-a mai spus Mihai Mitoșeru. 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
449511188 886549006839280 8344282868118880317 n jpg
image
image
image
image
image
image
image png
andreea marin facebook jpg
cub gabi badalau claudia patrascanu png
banner mihai traistariu radu leca png
alin ionescu cristina spatar jpg
kesha benzinarie profimedia jpg
banner Velniciuc, Fuego, Marciuca png
veins of a broken heart jofng5tb4f8vzm4x logo jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net