Mihai Trăistariu nu și-a mai văzut de 5 ani nepoata, geniu în matematică, dispărută în America: „Soră-mea a făcut ședințe la psihiatru”

#Exclusiv Click!

Geanina Havârneanu, sora lui Mihai Trăistariu, nu și-a găsit încă  fiica, pe Raluca, dispărută în urmă cu cinci ani în America. Solistul ne-a vorbit, exclusiv pentru Click!, despre nepoata lui, geniu în matematică. Am aflat și din ce motiv Raluca ar fi decis să rupă definitiv legătura cu familia din România.

Un guru din America ar fi sfătuit-o să renunțe la părinți?

Mihai Trăistariu și-a reîntâlnit, de curând, sora, pe Geanina Havârneanu. Dar, ca să nu o răscolească, s-a temut să redeschidă discuția despre fiica acesteia, dispărută de ani de zile în America:

„Sora mea a organizat o pomană, la Piatra-Neamț, pentru părinți, au fost și cei doi frați ai noștri, plus vreo 40 de persoane, rude, verișori. Însă, nu am deschis subiectul, am zis că poate o afectează, mi-a fost milă de ea, sărăcuța. Îmi spunea acum ceva vreme că a făcut și ședințe la psihiatru ca să-și mai revină puțin.

Am aflat că Raluca, acum în vârstă de 34 de ani, ar fi intrat într-un grup de studenți, dar nu de sectanți, ci de oameni care cred în energii și că acel guru al lor i-ar sfătuit să renunțe la unii oameni din viața lor, probabil a considerat că și relația cu părinții era tot toxică”.

„Raluca a avut unele restricții, în casa părintească”

Mihai Trăistariu e de părere că restricțiile, deloc puține la număr, impuse de părinți, în copilărie, ar fi determinat-o pe Raluca să încheie definitiv relația cu familia din România:

„Într-adevăr, Raluca a avut unele restricții, în casa părintească. De pildă, nu avea voie să se uite la televizor, pe Internet avea voie numai o oră, duminica, nu avea voie la joacă, pe afară, cu copiii, o mai puneau să facă niște probleme din nu știu ce culegeri. Nu e bine așa, pe copil trebuie să îl lași și un pic mai liber.

Nepoata mea este doxă de matematică, a studiat și în America, la Chicago. Probabil că a ajuns prea departe cu învățatul și că a fost pe ea o presiune prea mare. Deși, fratele ei, Matei, tot absolvent de Matematică, e bine, este la București”.

„Nepoata mea a fost măritată cu un american, fiu de ambasador”

Raluca s-a măritat cu un american, băiat de ambasador, de care însă a divorțat numai după câteva luni. Și la acest capitol ar avea un reproș la adresa mamei: 

„Cred că și aici soră-mea a cam forțat-o un pic. Raluca nu a murit, au căutat-o cei de pe la televiziuni, au dat de ea, dar le-a cerut să o lase în pace, că nu dă interviuri, fiind strict o problemă de familie. Mi se pare însă ciudat că Raluca a încetat orice legătură cu mama ei, care i-a dat viață. Pe părinți trebuie să îi iubești așa cum sunt!”, a mai menționat Mihai Trăistariu, exclusiv pentru Click!

Câți bani a câștigat Mihai Trăistariu, în vară, din muzică și din turism?

Artistul a muncit toată vara, iar acum strânge roadele, efortul său fiind răsplătit din plin:

„Am avut întreg sezonul estival câte 3-4 concerte pe seară, pe la hoteluri, localuri, teatre, de vară, de la Venus, până la Costinești, Eforie și Mamaia, în cam toate stațiunile.

Am făcut un calcul și, din turism, din închirierea celor șase apartamente, din Mamaia, după ce am plătit impozite, TVA, și tot ce mai trebuie, am rămas cu 30.000 de euro. Iar din muzică am mai făcut vreo 20.000 de euro, în vreo trei-patru luni. Câștig anual cam 100.000 de euro, 50.000 de euro, vara, și 50.000 de euro, în restul lunilor, din recitaluri”.

Cât plătește rata la bancă pentru apartamentul de lux?

Solistul Mihai Trăistariu, care în 2006 a câștigat locul 4, la Eurovision, cu piesa „Tornero”, ne-a dezvăluit și în ce investește cei 50.000 de euro, câștigați vara trecută:

„Nu îmi cumpăr haine de firmă sau lucruri scumpe, nici pe mâncare nu dau mult. Plătesc ratele la bancă, pentru apartamentul de lux, cumpărat anul acesta, pe care am dat  100.000 de euro.

Am 6 apartamente, de 3-4 stele, în Mamaia, dar am vrut și unul mai cochet, ca să văd cum funcționează, îl voi închiria turiștilor. Rata la bancă este de 1.000 de euro lunar, însă vreau să achit mai mult, ca să scap mai repede”, ni s-a mai confesat Mihai Trăistariu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Regele Charles, 28 septembrie, Profimedia (3) jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Banner Alain Delon
Banner Andreea Popescu
cornelia dansatoarea gene jpg
Banner diandra de la insula iubirii
Banner Paris
Banner Alin Simoiu
Banner Cornel Palade
banner theo rose png
image
actualitate.net
image
actualitate.net