Prima reacție a lui Mihai Trăistariu, după ce a fost acuzat că a cântat „La mare, la soare, fetițele sunt goale”, la „Festivalul Vieții”, în fața copiilor: „E o tâmpenie!”

#Exclusiv Click!
Ultima actualizare:

Mihai Trăistariu a dat de bucluc, după ce a cântat, zilele trecute, la „Festivalul Vieții”, din Homorâciu, Prahova, și piesa „La mare, la soare, fetițele sunt goale”, considerată de mulți total nepotrivită pentru copiii aflați în public, dar și pe scenă. În urma acestor acuzații, solistul și-a expus punctul de vedere, exclusiv pentru Click!

Mihai Trăistariu se apără: „Am cântat și muzică populară!”

Solistul Mihai Trăistariu a luat atitudine și e de părere că acuzațiile că ar fi cântat o piesă cu versuri indecente,pe 1 septembrie 2024, la „Festivalul Vieții”, în fața unui public în care se aflau și copii, sunt total nefondate:

„E o tâmpenie! A fost un concert întreg, unde organizatorii m-au rugat frumos să urce copiii pe scenă, care erau îmbrăcați în costume populare, și să stea la tot spectacolul. Au stat acolo ore în șir, au dansat, au cântat.

Am cântat și muzică populară, de toate, că s-a nimerit să fie micuții pe scenă, la ritmurile piesei „La mare, la soare”, ei n-au venit doar pentru această piesă acolo, au stat la toate melodiile mele, chiar și mai lente, „Tornero” și ”Cât de frumoasă ești!”. Că s-a nimerit să dea cineva filmarea cu piesa asta, e scoasă din context”.

„Să mă ierte Dumnezeu!”

Artistul a dorit să mai menționeze, referitor la repertoriul său:

„Să mă ierte Dumnezeu, dar piesa „La mare, la soare”, tocmai la copii a prins, pe vremea când cântam cu trupa Valahia și hit-urile „Banii și fetele” sau „Banana”, a mai declarat Mihai Trăistariu, exclusiv pentru Click!

Iată și versurile care au creat discordie: 

„La mare, la soare,/ Fetițele sunt goale/, Femei adevărate/, Agață-le pe toate/, Vreau multe fete/, Blonde și brunete/, Vreau acum multe fetițe/, Să le trag de alunițe...”.

Cine a atras atenția asupra recitalului?

Recitalul lui Mihai Trăistariu, în care solistul a inclus și o piesă cu versuri considerate indecente, pentru minorii prezenți la festival, poate că ar fi trecut neobservat, dacă pe www.replicaonline.ro nu ar fi fost publicat un articol cu titlul: „Mihai Trăistariu a cântat în fața mulțimii de copii „La mare, la soare, fetițele sunt goale“, și în care se precizează:

„Mihai Trăistariu a urcat pe scena „Festivalului Vieții” cu piesa „La mare, la soare” a trupei din care făcea parte, Valahia. Ceea ce a transformat momentul într-unul cumplit a fost prezența în fundal a unui ansamblu de copii îmbrăcați în costume populare, care dansau cu inocență pe ritmurile piesei lui Trăistariu.

Contrastul dintre mesajul versurilor și imaginea copiilor dansând o horă tradițională a creat o scenă demnă de un film suprarealist. Dacă cineva ar fi vrut să surprindă ironia momentului, această combinație între „fetițele goale” despre care cântă vedeta Only Fans și atmosfera ludică a copiilor în costume populare, ar fi fost „perfectă””.

Câți bani câștigă Mihai Trăistariu pentru un recital?

Câți bani a câștigat însă Mihai Trăistariu pentru concertul cu pricina? El ne-a dezvăluit onorariul său, pentru anul 2024: 

„Mi se pare cel mai bun an, cam la nivelul celui din 2018, de dinainte de pandemia de Covid-19, lucrurile au revenit la normal. În fiecare seară am, pe litoral, și câte 4 spectacole, cânt și câte 30 de minute, pe la resorturi, la localuri, la restaurantele din toate stațiunile, ajung acasă cu peste 1.500 de euro, cam cât fac dintr-un singur concert.

Acesta este, de câțiva ani, onorariul meu pentru un show de 45 de minute, indiferent unde cânt!”, ne dezvăluia artistul, într-un recent interviu pentru Click!

 „La petreceri lumea vrea să joace!”

Mihai Trăistariu a inclus în programul artistic prezentat la evenimente și piese antrenante, de incins hora: 

„Îmi lipsea un repertoriu antrenant, eu fiind un artist cu piese lente, adormite, de suflet. Și, cum la petreceri, toți vor să joace, nu să îi ții pe scaune, am inclus în programul artistic și piese de muzică populară, cânt „Constantine, Constantine” sau „Lie, Ciocârlie”, dar și altele, tot celebre.

Trebuia să ies din moleala mea, să fac ceva cu zvâc pe scenă și a prins. Când se încinge câte o horă, de 100 de persoane, mă simt și eu bine ca artist că oamenii dansează. De fapt, voi lansa și un album de muzică de petrecere cu zece piese”, a mai menționat Mihai Trăistariu, exclusiv pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Fiicele Regelui Mihai si Principele Radu la parastasul de 6 ani al Regelui Mihai   Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale (2) jpeg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
printele din olanda profimedia jpg
emily in paris jpg
Banner Nicolai Tand
stefania costache iumor jpeg
anca parghel png
sean diddy combs gettyimages jpg
nicole scherzinger costum baie plaja jpg
Banner Sarah j Sun
image
actualitate.net
image
actualitate.net