Mirabela Dauer, cu conturile goale după ce menajera a jefuit-o


    Mirabela Dauer a rămas fără 5.000 de leiFoto: Roberto Sălceanu
Mirabela Dauer a rămas fără 5.000 de leiFoto: Roberto Sălceanu

Mirabela Dauer a trăit ultimele luni o adevărată dramă. Solista a rămas fără cea mai apropiată persoană, dar şi cu conturile goale.

La începutul acestui an, când Mirabela Dauer s-a întors dintr-un concert de la Chişinău a descoperit că are conturile goale, iar menajera ei, Erika, femeia care lucra pentru ea de 8 ani de zile, dispăruse. Paguba în acest moment se ridică la aproximativ 5000 de lei, iar Mirabelei Dauer a avut interdicţie să vorbească despre acest subiect din partea organelor de cercetare care nu au finalizat încă ancheta în acest caz.

Erika Deneş se pare că a jefuit-o pe buna sa prietenă, Mirabela
Erika Deneş se pare că a jefuit-o pe buna sa prietenă, Mirabela

Prezentă în cadrul emisiunii "La Măruţă" de luni după-amiază, cântăreaţa a vorbit despre acest incident petrecut în luna februarie, dar a reamintit şi de un furt de bijuterii de acum patru ani, furt de care o bănuieşte tot pe Erika Deneş în acest moment. "De 8 ani de zile muncea pentru mine. Spun muncea, dar de fapt ea era ca o soră. Am rămas fără 3.000 de lei în cont si 2.000 de lei din casă, bani lasati pentru cheltuieli, au dispărut şi ei. De ea nu am mai auzit nimic vreo două zile, după care am chemat poliţia şi am depus o plângere penală. Ulterior ea a fost găsită de poliţişti prin Hunedoara, a recunoscut furtul dar de vreo două luni nu mai ştiu nimic. Este prima oară când vorbesc de acest subiect. Nu vreau să-i fac rău, dar vreau să se facă dreptate. Acum patru ani eu am mai avut un incident asemănător. Mi-au dispărut toate bijuteriile din casă şi ea a stat lângă mine şi a părut la fel de afectată ca şi mine. Din moment ce acum am păţit la fel, cred acum cu tărie că tot ea a făcut acelaşi gest şi atunci. Nu am să o iert niciodată pentru ce a făcut şi mă doare faptul că m-a trădat", a declarat Mirabela Dauer.

Mirabela Dauer este supărată pe Erika
Mirabela Dauer este supărată pe Erika
Vouchere sociale tichet social Inquam Photos / Octav Ganea
despartire   heart g56bfad668 1280 jpg
culori brazi 2022
infidelitate 0 jpeg
manuta  victor dorobantu Wednesday jpg
concediul de odihnă
caine covid carantina china foto twitter jpg
filme de craciun
judecatori magistrati bani venituri pensii shutterstock
Ivana Knoll FOTO Instagram png
image
image
image
image
FotoJet (1) jpg
Shakira cauta bona  Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg
Kanye West
andreea ibacka si majda jpg
mihaela radulescu jpg
3 andreea raicu 1 1280x720 jpg jpeg