Mircea Badea, umilit de Oana Zăvoranu: „Nu e dotat. Mama natură nu l-a iubit”. Cei doi ar fi trăit o scurtă poveste de dragoste la începutul anilor 2000

Realizatorul TV Mircea Badea și Oana Zăvoranu ar fi avut o scurtă relație la începutul anilor 2000, deși prezentatorul n-a recunoscut că a ajuns în așternuturile Queridei și a atacat-o în repetate rânduri susținând că vrea publicitate. Relația dintre ei a ieșit la iveală din gura lui Răzvan Dumitrescu, iubitul de atunci al Oanei.

Mircea Badea, umilit de Oana Zăvoranu / foto: colaj Click!
Mircea Badea, umilit de Oana Zăvoranu / foto: colaj Click!

Oana s-a iubit cu Mircea Badea! Mi-a spus-o chiar ea”, afirma Răzvan Dumitrescu, în direct la Antena 2, prin 2012. Reacția lui Mircea Badea la această dezvăluire a înfuriat-o, însă, pe Querida, care a spus, la un moment dat, că prezentatorul TV îi făcea curte pe vremea când era cu „topmodeala”, actuala lui parteneră de viață Carmen Brumă. El nu a recunoscut niciodată că ar fi avut vreo idilă cu Zăvoranca, ba dimpotrivă, s-a arătat indignat de zvonurile apărute în presă.

„Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie”

„S-a infiripat așa un fel de modă. Dacă ești o duduie care vrei să apari pe prima pagină prin ziare d-astea abjecte, tabloide, gen, zici: eu am avut o poveste de iubire cu Badea. E asigurat, deci…”, spunea Mirecea Badea în emisiunea lui.

Ulterior, diva a ieșit la atac. După ce realizatorul TV a jignit-o, Oana Zăvoranu i-a reamintit că o curta încă de pe vremea când era cu Carmen Brumă și venea la ea deghizat, fiindu-i frică că este urmărit de anumite persoane.

El voia că eu să îl înșel pe iubitul meu ca să fiu cu el. Mi-a zis că pentru mine este dispus să o lase pe mamaie. Venea la mine prin spatele blocului, pe la ghenă, pe unde îi este locul. Am crezut că este un tip ok, de-asta l-am primit acasă. A început să facă jiu-jitsu pe la mine, să îmi smotocească motanul… Atunci am zis: «Ia stai puțin!». Are curaj să vorbească el cu mine?

Hai să facem cumva să vorbim! Să îmi zică el mie în față că mint. Noi am fost împreună acum șapte-opt ani, chiar înainte de a fi cu Pepe. Ai uitat când veneai noaptea la mine acasă, în Dorobanți, deghizat? Cu o glugă în cap că să nu te vadă nimeni, că aveai tu impresia că ești urmărit de cetățeni? Era speriat de bombe și mai stătea și vreo jumătate de ora vizavi și apoi intră prin spate. Se crede buricul Pământului, asta e o boală. Păi spune că eu am vrut publicitate pe spatele lui… eu i-am făcut onoarea să mă cuplez cu el.

„Nu e dotat. Mama natură nu l-a iubit”

Când am găsit altul, l-am lăsat. El era cu topmodela’ și se vedea cu mine. Dacă era fin, trecea peste subiect elegant, așa cum am făcut și eu. Dar tu vii să mă faci duduie, negi și mă mai și ameninți?”, a spus Oana Zăvoranu.

De asemenea, Querida i-a sugerat acestuia să își facă ... mărire de penis: „El nu este lucrat nici la propriu, nici la figurat și nu stă bine nici la capitolul… Cum așa? Păi dacă nu e dotat! Mama natură nu l-a iubit suficient. Dacă vrea îl duc la Kasem să-i facă niște operații estetice, poate să-i facă și alungire de penis”.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
Bucharest Fashion Week vedete jpg
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
leonard miron png
regretul cu care a murit delia budeanu jpg
lumanare candle memorial 58897600 logo webp
marina voica jpg
elena merisoreanu jpg
ion lucian jpg
catalina mustata jpg
carmen tanase jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net