Monica Anghel intră la detox timp de o săptămână. „Se beau doar sucuri și apă...”

#Exclusiv Click!

Monica Anghel (52 de ani) este într-o formă fizică de invidiat! Îndrăgita artistă ne-a dezvăluit la un moment dat pentru Click! faptul că secretul ei este postul intermitent care îi dă energie și un tonus excelent, dar și sportul.

În plus, pe lângă tot ceea ce face pentru întreținerea zilnică, Monica Anghel apelează și la câte o sesiune de detox o dată pe an. Asta urmează să facă și acum, chiar pe 19 februarie, atunci când va merge la un cunoscut centru de detox din Brașov, pentru a-și curăța organismul și a-și recăpăta bunăstarea.

Pe 19 februarie merg la detox la Brașov la Atasagon și stau o săptămână acolo. Fac asta de 4 ani, este foarte important pentru sănătate.Merg doar o singură dată pe an la detox.Se beau doar sucuri și apă, se fac masaje terapeutice, sport, plimbări în natură, este un detox de absolut tot. Mai facem hamam, saune, cam tot ceea ce ține de spa”, ne-a mărturisit Monica Anghel care arată acum mai bine ca în tinerețe și are grijă de corpul și de silueta ei de ani de zile, optând pentru un stil de viață sănătos.

Fiul ei a început cursurile de actorie cu Jojo

Pe lângă muzică și proiectele pe care le are, Monica Anghel reușește să petreacă timp și cu fiul ei de 12 ani, Aviv, care are o personalitate puternică și este pasionat de actorie. Artista este bună prietenă cu Jojo, așa că Aviv a decis să meargă, încă de anul trecut, la școala de actorie pe care ea o are împreună cu soțul ei, Paul Ipate. Întrebată dacă și fiul ei o să joace în filme, Monica Anghel, ne-a răspuns că nu știe ce îi va rezerva viitorul însă Aviv este foarte pasionat de ceea ce face acum și se simte în largul lui pe scenă.

Băiețelul meu a început cursurile de actorie cu Cătălina Grama Ipate, Paul Ipate și Laura Anghel, anul trecut. În momentul acesta nu m- am gândit să facă aceste cursuri ca să joace într-un film, nu știu, dacă o să primească o propunere, vedem, merge, dă casting, nu știu! Ce știu sigur este că învață mult la aceste cursuri, îi place,  se simte în largul lui, noi putem să ne facem planuri dar Dumnezeu are deja planul făcut pentru fiecare dintre noi”, ne-a mai mărturisit Monica Anghel.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Joseph Maroon01 jpg, FOTO facebook/Joseph Maroon
image
image
image
image
image
image
image png
mihai bendeac jpg
monica anghel jpg
banner anamaria prodan laurentiu reghecampf png
image png
pepe 1 jpg
banner casa stela popescu png
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net