Monica Bîrlădeanu, activitate neașteptată. Ce a determinat-o să facă acest lucru: „Acum măcar știu ce..”

Monica Bîrlădeanu (45 de ani) s-a mobilizat! La cum arată vedeta, ai zice că nu pune gura deloc pe pâine, însă de ceva timp s-a apucat chiar să și-o pregătească singură, acasă. Motivul l-a explicat chiar actrița, într-un clip pe care l-a postat pe pagina sa de Instagram.

A plecat într-o călătorie și la întoarcere a observat că pâinea pe care o avea acasă de câteva zile deja, era la fel de proaspătă, așa că frumoasa actriță s-a pus pe treabă!

„Ei bine...M-am apucat să-mi fac propria pâine! De unde a pornit: de la întoarcerea dintr-o călătorie în care am fost recent, când am găsit pâinea pe care o aveam deja de o săptămână, perfect proaspătă, ca și cum ar fi fost scoasă din cuptor de dimineață", a început să povestească vedeta.

De la această întâmplare, Monica Bîrlădeanu a fost pusă pe gânduri, așa că și-a comandat pe internet un aparat de făcut pâine și a început să își facă propria pâine de casă.

Așa că am zis stop, mi-am cumpărat făină, mașină de făcut pâine și da...fac baghete, că  sunt mai mici și pentru că stau proaspete doar câteva zile, dar acum măcar știu ce mănânc. Et voila! (n.r.: Și iată!) Gata în 45 de minute!", a mai povestit vedeta. Și pentru că a primit multe mesaje, curiozitățile vedetei nu s-au oprit aici!

Mai are cineva revolta asta cu pâinea? Nu că nu știam teoretic înainte...doar că episodul ăsta mi-a pus capac. În orice caz, iată-ne aici! Așa că, dacă aveți surse bune de făină bio, integrală sau fără gluten, lăsați un pont în comentarii", a cerut ajutorul Monica Bîrlădeanu, pentru a putea primi din partea urmăritorilor săi cât mai multe impresii și sugestii.

Își renovează terasa

Monica Bîrlădeanu e preocupată în ultima vreme de casa ei pe care își dorește să o înfrumusețeze. Acum vedeta a decis că este momentul să își renoveze terasa și a fost în căutare de gresie. A găsit exact ce și-a dorit.

„Mi-am luat-o gri, să fie compatibilă cu restul detaliilor, plăci mari, că arată mult mai fain, dar încă mă gândesc la un perete auriu în baie, sau pe peretele cu plită din bucătărie”, a mai povestit Monica Bîrlădeanu.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lumină PNG
image
image
image
image
image
image
beyonce mama tina instagram jpg
image png
image png
iulia albu si mike instagram jpg
gabriela cristea cozonaci jpg
oana roman isabela iubit 1 jpg
firicelsi celentano 768x511 jpeg
maia morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net